Zničený socket DDR RAM

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
Lazy76
Nováček
Nováček

Zničený socket DDR RAM

Příspěvek od Lazy76 »

Ahoj kde mužu koupit nový socket DDR do MB?Mojí zásluhou zlomený pin :(A zrovna jeden z dual channel.

//edit mhl, přesun do správné sekce
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

no spravej ti to treba v Micronic s.r.o. ty sou na takovehle veci specializovany...aspon co sem se doslech :)
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

jinak jestli mas doma vybavu, tak neni problem si vzit nekde nakou dead desku a z ty ho vytahnout
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
Lazy76
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lazy76 »

Jo diky skusim sehnat nějakej dead bord a vykuchat to z toho..mikropajku z odsavačkou maj kolegové z prace...Holt za blbost se plati.. :(
LGA
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LGA »

Lazy76 píše:Jo diky skusim sehnat nějakej dead bord a vykuchat to z toho..mikropajku z odsavačkou maj kolegové z prace...Holt za blbost se plati.. :(
Zkus to nahřát horkovzdusnou pistoli a pak bys to mel v pohode cele vytahnut. Ale nesmis to moc přehřát nebo se tomu trochu zmeni rozměry.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

hmmm.. tak tohle teda fakt nedelej.. :wink:
Lazy76
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lazy76 »

Tak už to mám přehozené....poprosil jsem kolegu v práci který opravuje desky do forbesu..akorát to dělal celkem 3,5h a pěkně u toho nadával..
clkmaster
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od clkmaster »

Lazy76 píše:Tak už to mám přehozené....poprosil jsem kolegu v práci který opravuje desky do forbesu..akorát to dělal celkem 3,5h a pěkně u toho nadával..
to se nedivim, je to tzv. "prace pro vraha" ... ale 3.5 hodiny se mi zda sakra hodne - muj osobni odhad je max. pul hodiny i s cigaretou 8-)
Peter8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peter8 »

Je to v poho práce na půl hodky.
AMD Sempron 64 2500+@2320Mhz,DFI Infinity nF4X,VGA Leadtek Geforce 7600GT TDH 256MB 600/1700Mhz,RAM 1x1024MB A-Data 400@412Mhz,HDD WD 250GB 16MB SATA 2,Redstar 350W zdroj,DVD-RW LG 4167B,LG Flatron W2234S 22´,Logitech Z-2300,Wi-fi 1536kb/s/256kb/s - day 4000kb/s/1024kb/s - night =HL.NET
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“