Catalyst 6.2

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

clkmaster
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od clkmaster »

zatim spokojenost, ale zadny benchmarky jsem jeste nedelal ... jj, jsem jeden z tech, co musi mit vse up-to-date, i kdyz je to treba beta verze :))
Fousek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fousek »

Mno ja jsem nespokojeny protoze mi spousti po restartu automaticky 1280x1024 na 85hz misto 100hz i kdyz muj monitor tuto frekvenci podporuje a hlave na verzi 6.1 jsem nemel zadny problem.S takovou u me ty ovladace moc dlouho nevydrzi.
Asus Commando,Bio 1703,C2D E6600(400x8),1x2048 Corsair,HITACHI SATA 250G,DVD-RW LG,DVD-ROM ASUS, Saphire ATI X1950XTX 6.12,ENERMAX Noisetaker 485W,AUDIGY II,windows XP Pro SP2
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

ATI Catalyst 6.2 Performance Analysis

http://www.tweaktown.com/articles/871/1 ... index.html
Nejlepší moderátor ve výslužbě
hasman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hasman »

freemem píše:omg vzdyt nedavno sem tahal 6.1 Uaaa ATi sou naky rychlý :comp:
jestli to chapu dobre, tak vychazeji kazdy mesic , ne ?
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

hasman píše:jestli to chapu dobre, tak vychazeji kazdy mesic , ne ?
Minimálně.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
adam82
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od adam82 »

Taka otazocka ... 8-) ... to ze je v tejto verzii narast vykonu je zrejme ...avsak ide o nove karty ... nevie niekto ako je to pri starsich ??? R 9xxx
MB MSI KT6V-LSR -A, AMD SEMPRON 2400+@22250MHz (11x205), 512 MB DDRAM 333@410MHz 2.5-3-3-7 (Infineon),
ATI Radeon 9600XT @560/680
2x HDD Seagate Baracuda 7200 rpm 80 GB,
Maxtor 7200 rpm 40 GB, SB LIVE 24 bit,
MSI X52P CDRW/DVD COMBO , Monitor Philips 19" 109E5
pajin.r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajin.r »

adam82 píše:Taka otazocka ... 8-) ... to ze je v tejto verzii narast vykonu je zrejme ...avsak ide o nove karty ... nevie niekto ako je to pri starsich ??? R 9xxx
ja ksem jiz psal u moj iv marku cca 50 bodu...v hrach nevim je to nepostrehnutelne
game-Přechod na xbox ,už me ten upgrade pěkne .....
Notebook:Něco na brozdáni pohledám
liquidfunk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

6.1 vs 6.2

Příspěvek od liquidfunk »

Na mé sestavě zatím odměřen pouze 3DMrak06 s následujícím (bez CPU testu)

sm2/sm3/test1/2/3/4
1778/2001
1845/1995
13,7/15,3
15,9/17,6
18,0/19,4
18,8/20,4

Takže zase o důvod víc být rád za ATi. :) Alespoň do příchodu 7900 :oops:
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

zkousel jste nekdo 64bit verzi? mam s ni silene problemy.... :( nejde poradne nainstalovat.. hodim tam oficial catalist 6.2 s control centerem, po restartu mi to hodi hlasku cdi.exe application error a HW akcelerace v trobleshootingu se hodi na skoro minimum... nastaveni na vyssi nepomuze... mam win 2k3 x64
pajin.r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajin.r »

palda píše:zkousel jste nekdo 64bit verzi? mam s ni silene problemy.... :( nejde poradne nainstalovat.. hodim tam oficial catalist 6.2 s control centerem, po restartu mi to hodi hlasku cdi.exe application error a HW akcelerace v trobleshootingu se hodi na skoro minimum... nastaveni na vyssi nepomuze... mam win 2k3 x64
ja ji pouzivam ale nepouzivam zni catalyst control center ale ati try tools
game-Přechod na xbox ,už me ten upgrade pěkne .....
Notebook:Něco na brozdáni pohledám
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

pajin.r píše:
palda píše:zkousel jste nekdo 64bit verzi? mam s ni silene problemy.... :( nejde poradne nainstalovat.. hodim tam oficial catalist 6.2 s control centerem, po restartu mi to hodi hlasku cdi.exe application error a HW akcelerace v trobleshootingu se hodi na skoro minimum... nastaveni na vyssi nepomuze... mam win 2k3 x64
ja ji pouzivam ale nepouzivam zni catalyst control center ale ati try tools
uz jsem to vyresil, stacila nova verze .net framework, ale nechapu ze si to o ni nereklo pri instalaci jako 32bit verze... takze jsem se domnival ze uz v systemu nova je....
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

Mam docela problem, prisla mi dnes z reklamacky gk..vyhodil jsem starou pci (jela bez ovladacu jako 8bit), dal jsem tam novou, zapnu xp - grafika uz normal, chci si tam dat catalyst 6.2 (jen drivery) - intalace se rozjede, ale hned hodi hlasku Zero Display Service Error a nic..zkousel jsem to i na starsich catalystech, porad to same...vubec nevim cim to muze byt...pomuze nekdo?
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

goelr píše:Mam docela problem, prisla mi dnes z reklamacky gk..vyhodil jsem starou pci (jela bez ovladacu jako 8bit), dal jsem tam novou, zapnu xp - grafika uz normal, chci si tam dat catalyst 6.2 (jen drivery) - intalace se rozjede, ale hned hodi hlasku Zero Display Service Error a nic..zkousel jsem to i na starsich catalystech, porad to same...vubec nevim cim to muze byt...pomuze nekdo?
odstranil bych nalezene ovladace... myslim ze to stejne ale bezi prez vga ovladac... pak bych zkontroloval v troubleshootingu (pri potizich nebo tak nejak :D ) v nastaveni grafiky jestli je zapnuta HW akcelerace naplno....a to same v DXdiag... jinak fakt nevim v cem by mohl byt problem...
TOPIČ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TOPIČ »

Nevim, mozna jsem to nekde prehlid, ale 22.2 vysly nove 6.2 WHQL s Control panelem!!! http://www.pegasoft.cz/show_novinku.php?id=24346
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“