piskani na 8rda3+
Moderátor: CageJ
- Mahony
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
piskani na 8rda3+
ahoj.dneska sem si prines tuhle desku a vse je ok as na zvuk stale mi piska zvuk.mam sluchatka koss ur20 tudis to sluchatkama nebude. problem je nekde ve zvukovce nebo nastaveni.piskavy zvuk se objevi as kdys najizdeji windowse a ne hnedkom po zapnuti pc.mozna se to tady us resilo ale ja sem to nenasel.neporadi nekdo ?dekuji za kazdou odpoved
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Re: piskani na 8rda3+
Integrovaná zvukovka,co bys chtěl?Nejčastěji způsobují rušení CD/DVD...Můžeš si trochu pomoct tím,že ztlumíš všechny vstupy,(hlavně mikrák dělá neskutečný bordel),ale i tak tam budeš pořád slyšet brum.Ještě si zkontroluj frekvenci AGP/PCI....měla by být opravdu jen těch 66/33.Tyhle integrované zvukovky jsou na to dost náchylné.V každém případě bych ti doporučil nákup nějaké solidní,(ne C-Media),zvukovky.Mahony píše:ahoj.dneska sem si prines tuhle desku a vse je ok as na zvuk stale mi piska zvuk.mam sluchatka koss ur20 tudis to sluchatkama nebude. problem je nekde ve zvukovce nebo nastaveni.piskavy zvuk se objevi as kdys najizdeji windowse a ne hnedkom po zapnuti pc.mozna se to tady us resilo ale ja sem to nenasel.neporadi nekdo ?dekuji za kazdou odpoved
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: piskani na 8rda3+
Tak u teto desky pískali kondíci. Ale to be to píská primo jako ze zvukovky?Mahony píše:ahoj.dneska sem si prines tuhle desku a vse je ok as na zvuk stale mi piska zvuk.mam sluchatka koss ur20 tudis to sluchatkama nebude. problem je nekde ve zvukovce nebo nastaveni.piskavy zvuk se objevi as kdys najizdeji windowse a ne hnedkom po zapnuti pc.mozna se to tady us resilo ale ja sem to nenasel.neporadi nekdo ?dekuji za kazdou odpoved
Zkus jine drivery na MB, ale kombinace Fortron zdroje a teto MB to delala, popis sestavy???
- Mahony
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
kondici sou v pohode,piska mi zvuk to ze integrovany zvukovky jsou **** vim us davno
ale tohle neni normalni kdys by sem ti dal moje sluchatka na hlavu a nechal to piskat tak to nevydrzis vic jak 1 minutu
je to fakt neunosny.
sestava:
amd 1800+ (ted jede na deufal takze agp/pci 66/33 tam chyba neni)
epox8rda3+ r.3,1
kingmax 512 MB 433MHz
gf4ti gainward
80GB barracuda pata
dvd-rw naka LG presnej tip nevim muzu dohledat
lc power 550w r1,x
myslim ze sestavou to nebude.nad tou zvukovkou premejslim ale nedam vic jak 1500kc . vubec se ve zvukovkach nevyznam nak to tady prolezu na foru a neco vyberu nebo klido muzete neco doporucit do 1500 + - a jde mi hlavne o stereo zvuk.dik
sestava:
amd 1800+ (ted jede na deufal takze agp/pci 66/33 tam chyba neni)
epox8rda3+ r.3,1
kingmax 512 MB 433MHz
gf4ti gainward
80GB barracuda pata
dvd-rw naka LG presnej tip nevim muzu dohledat
lc power 550w r1,x
myslim ze sestavou to nebude.nad tou zvukovkou premejslim ale nedam vic jak 1500kc . vubec se ve zvukovkach nevyznam nak to tady prolezu na foru a neco vyberu nebo klido muzete neco doporucit do 1500 + - a jde mi hlavne o stereo zvuk.dik
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- NobodyLovesMe
- Začátečník

- Mahony
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- NobodyLovesMe
- Začátečník

jestli jsi rozhodnutý pro tu novou zvukovku,tak jako tak,tak je to buřt.Jestli chceš koupit tu novou zvukovku jen z nutnosti nebo chceš být za cenu reklamace (která se někdy táhne i měsíc) bez kompu...?No je to dilema,já bych asi mávnul rukou a koupil zvukovku do pci,s onboardem bych se už zřejmě nespokojil,takže já bych mávnul rukou.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Tak hlavne tu zvukovku pokud máš možnost vyzkoušej.....
Jinak solidni prodejce ti desku vymeni kus za kus nemusiš čekat
Pískat tam může cokoliv. Jak říkám, mám tuto desku i revizi a jede to naprosto v pohodě a pro moje potřeby bych za novou zvukovku nevyhazoval ale jestli máš vysoké naroky, dobré repro a hlavne kvalitni hudbu ne ve formátu mp3 128kbps tak jdi do nové zvukovky...
Jinak solidni prodejce ti desku vymeni kus za kus nemusiš čekat
Pískat tam může cokoliv. Jak říkám, mám tuto desku i revizi a jede to naprosto v pohodě a pro moje potřeby bych za novou zvukovku nevyhazoval ale jestli máš vysoké naroky, dobré repro a hlavne kvalitni hudbu ne ve formátu mp3 128kbps tak jdi do nové zvukovky...
- Mahony
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
no bez pc nebudu pac tady mam jeste jednu desku takze mi delsi reklamace as tolik nevadi.no solidni prodejce by mi ji vymemnil kus za kus ale ja ji mam z cc z vyprodeje a us mam v podstate druhou desku nejdric sem mel 8rda3i pro a ta mela zase nefunkci ide2 konektro takze se us v podstate ani nedivim ze tahle taky nejde vim ze desky sou dost poruchovi ale aby sem mel 2 desky za sebou vadny je us trosku divny kazdopadne us od cc jinou desku z vyprodeje nechci a prave premejslim ze by sem si misto ty desky nechal poslat zvukovku.nad zvukovkou us nakou dobu premejslim ale bylo mi vzdycky lito za to dat tolik penez ale pokud by mi ji z cc poslali hned a nemusel by sem cekat as projde reklamace ty desky aby mi mohli vratit prachy tak by sem si ji asi koupil.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Tak uvidišMahony píše:no bez pc nebudu pac tady mam jeste jednu desku takze mi delsi reklamace as tolik nevadi.no solidni prodejce by mi ji vymemnil kus za kus ale ja ji mam z cc z vyprodeje a us mam v podstate druhou desku nejdric sem mel 8rda3i pro a ta mela zase nefunkci ide2 konektro takze se us v podstate ani nedivim ze tahle taky nejde vim ze desky sou dost poruchovi ale aby sem mel 2 desky za sebou vadny je us trosku divny kazdopadne us od cc jinou desku z vyprodeje nechci a prave premejslim ze by sem si misto ty desky nechal poslat zvukovku.nad zvukovkou us nakou dobu premejslim ale bylo mi vzdycky lito za to dat tolik penez ale pokud by mi ji z cc poslali hned a nemusel by sem cekat as projde reklamace ty desky aby mi mohli vratit prachy tak by sem si ji asi koupil.
zkus vypnout zvukovku v BIOS a zkus nejakou jinou co ti nekdo pujčí jen tak v ramci testu
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Mně třeba píská procesor fakt.Není to deskou,protože pískal už na minulé desce a na této taky.Nepíská,když nastavím voltáž nad 1.8 a zvýším FSB.Takže to tak mám.Chci řít,že u PC nikdy není jednoznačné,co je v nepořádku.Jednou mi třeba chrčel zvuk a grafika zobrazovala chyby,přisuzoval jsem to nové desce,ale ve skutečnosti to bylo procesorem,kterému jsem naštípnul rožek...desku jsem reklamoval,táhlo se to déle než měsíc a nakonec mi ji vyměnili a já jsem po instalaci zjistil,že to bylo procesorem.Prodejce nic nezavazuje k okamžité výměně a většinou to neudělá (výjimkou jsou právě jen internetové obchody),ale klasická reklamace v kamenném obchodě vždy trvá asi 14 dní až měsíc.Ty jsi ale desku kupoval asi přes czech computer přes net,tak tam jo.
- Mahony
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
hele sry ale testovat to us asi nebudu.mam tam tedkom zase zpatky svoji starou desku a tam jede zvuk v pohode:) epox us je zase zpatky v krabici a us sem si s tim uzil dost nebudu to us znova osazovat. jinak pokud budu chtit vratit penize myslite ze mi proplati i postu kterou sem do toho vrazil? pokud ne tak teoreticky mam pravo na to aby mi dystak byly vaceny penize v dobe vraceni asi do 14 bez udani duvodu pokd to jde pres postu.nebo jeste premejslim ze by sem si mysto toho nechal posalt neco jinyho treab zvukovku to by taky poslaly hned a nemuselo by se na nic cekat.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Taky řešení, vše záleží na prodejciMahony píše:hele sry ale testovat to us asi nebudu.mam tam tedkom zase zpatky svoji starou desku a tam jede zvuk v pohode:) epox us je zase zpatky v krabici a us sem si s tim uzil dost nebudu to us znova osazovat. jinak pokud budu chtit vratit penize myslite ze mi proplati i postu kterou sem do toho vrazil? pokud ne tak teoreticky mam pravo na to aby mi dystak byly vaceny penize v dobe vraceni asi do 14 bez udani duvodu pokd to jde pres postu.nebo jeste premejslim ze by sem si mysto toho nechal posalt neco jinyho treab zvukovku to by taky poslaly hned a nemuselo by se na nic cekat.