Problem Driver IRQL NOT LESS OR EQUAL

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
User[CZ]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problem Driver IRQL NOT LESS OR EQUAL

Příspěvek od User[CZ] »

Mam pekelnej problem.
Sestava:
Asus A7V880
Sempron 2200+
Ram 1,5GB
Asus V7100 Geeforce 2 MX 400
Seagate U-ATA 7200.7 120GB
Seagate S-ATA II 7200.9 160GB

KOmp porad dobre slapal bez problemu a nejdou se seknul pote nenabehnul a hazel modry vonka. Dobra dal jsem projet disk CHKDSK a ten neco opravil tak to nabehlo do nouzovyho rezimu pak zase ne pak se to seklo nekdy driv nekdy pozdejc ale neslo to dal. Dobre svedl jsem problem na disk a koupil novej S-ATA co mam napsanaej na hore. VT8237 podporuje sata 1 tak jsem ho jumprem nastavil a pripojil na radis sata1 dobre nabehne v pohode dam tam cd win xp sp 2 a jedu pri najizdeni macknu F6 a z diskety najednou ovladace a bezi to dal dobry frci to dal az pri zadavani helsa do ssystemu to hodi chybu modra tabule. pustim znovu instale se restartuje a pak to hodi chybu zase v jiny casti tak to smazu a dam novou isntalaci znovu zformatuju hdd a jedu dal chyba porad to hazi ty chyby. Nevim co s tim flashoval jsem biosy ruzny verze a nic tak nevim poradte nekdo

porad to pise jen Driver IRQL NOT LESS OR EQUAL blablabla a nekdy chyba scsiport.sys nebo ntfs.sys pripadne acpi

ach prosim help
kuceraj
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuceraj »

Zkus jinou grafickou kartu. Často jsem se setkal s hláškou IRQ... a vždycky to bylo GK, ale tam šlo většinou o přetaktovaný kousek nebo špatné chlazení.
MB: DFI LANParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon64 X2 3800+@5000+ 2.0 -> 2.6GHz (bez IHS) - Noctua NH-U12F RAM: GSkill 2x1GB 500@520 MHz 3-5-5-8 GPU: Gigabyte 8800GTS 320MB HDD: Hitachi HDS728080PLA380, Hitachi HDS722516VLAT80, Seagate ST3320620AS PSU: Fortron BlueStorm 500W TV: Leadtek DTV2000 H MOUSE: Razer DiamondBack KEYB: Microsoft ComfortCurve 2000 SOUND: Logitech Z-2300 THX CASE: AOpen H700B
User[CZ]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od User[CZ] »

Tak grafiku jsem zkousel jinou, dokonce i PCI ale nic. Ted naposledy jsem mi podarilo naistalovat win2k na starej disk a kdyz jsem zkousel na novej tak to zacalo zase blbnout. Hazelo to spatny info o procesoru pak ze delaj chybu pameti(ty mam cryti moduly a vyzkousel jsem vsechny) no nakonec se to po jednom restartu zacalo ptat na disketu s biosem a tu kdyz jsem tam dal tak to hodilo chybu a deska je mrta kdyz ji pusti tak se hned resne a nejede dal. zadnej obraz jen je to pusteny a sviti kontrolka hdd a power takze v pondeli posilam na reklamaci a nemuzu rict ze bych byl nadsenej
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“