Ukradený notebook

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
User[CZ]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Ukradený notebook

Příspěvek od User[CZ] »

Ahoj včera mi otevřeli byt na koleji(násilně) a ukradli notebook IBM Thinkapad R50e 1834PVG a Kolegovi R52.Mam jeho seriový číslo mam Macovku Síťovky,Wi-finy.Mám Ńákou možnost svýho miláčka najít?Případně jak?A nebo poraďte co dál-jsem "v" makal jsem na něj celý prazdniny a jsem ještě zadluženej a po tejdnu mi notebook ukradnou.Spolubydla ho měl přesně den.Jestli někdo víte co s tim tak napište ale vážně moc srandovní to neni.
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

jeslti jsi ho měl zapnutej a běželo ti na něm icq tak se zkus zeptat kámošům jestli ti neposíli zprávu, když jsi byl pryč - zjistíš kdy to asi tak bylo (jeslti to teda ještě nevíš přesně) no a jestli jsi měl pokoj zamčenej, tak je na vrátným, ti říct, kdo byl tou dobou na koleji. volal jsi policii atd?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
User[CZ]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od User[CZ] »

No policii jsem zavolal tri hodiny jsem byl na stanici. Co treba nejak vypatrat podle macovky kdo ji pouziva treba na pripojeni nebo ja nevim jsem z toho zdrcenej a moc mi to nemysli
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

no spíš si zkus zjistit, nebo se zeptej shadowa, jeslti ti nemůže správa kolejí něco dát. měl jsi zamčeno a oni mají na starosti, aby se tam nedostal nikdo cizí. jestli to ukradl někdo ze studentů, tak sleduj, kdy si někdo koupí novej mobil nebo něco kolem 30% ceny nouta
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

MAc adresy bohužel na netu nevypátráš, tudy cesta nevede
ale osobně mám pocit, že správa kolejí by měla zajistit, že se nikdo cizí nebude pohybovat v objektu a je možné po nich něco chtít
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Urcite ti kolej neco musi dat, kdyz si mel zamceno.To je na jejich odpovednost, jako hlidane parkoviste
.
Thomas2425
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Thomas2425 »

Přesně tak. Si vzpomínám, že jenom na střední mě někdo ukradl s batohu mobil za 17 000 21dnů starej, a dostal jsem od pojišťovny 16 000kč. (do dnes se tomu divím že to bylo nějak pojištěný). A co se týče kolejí, tak to tuplem musí tak být. Je na vrátným aby si zapsal každýho, kdo do kolejí vleze, je to jeho zodpovědnost a jeho práce tam hlídat aby tam nelezli cizí lidi. Pokud tam nespal, nebo nečuměl na telku a o žádných cizích lidech neví, tak to musel být někdo zevnitř. A to potom už je na policii to nějak vyšetřit. Ale je velmi nepravděpodobný že pachatele nějak najdou.Nebál bych se ale žádat o plnou náhradu škody. Protože koleje si myslím že sou pojištěný pro takový případy. Každopádně ti tuto situaci nezávidím. Vím jaký to je. Nidko ti jen tak nedá 40 000. Ale hádal bych se s nimi až do konce. Hlavně se NEVZDÁVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
User[CZ]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od User[CZ] »

zejtra to budu zase resit na policii a se spravou na koleji.Dam dystak pak vedet jak se cela vec vyviji. Jinak kdyby sjte se nekdo v okoli prahy dostal k takovyhle nabidce tak mi reknete a ja si to vyridim a samozrejme odmenou setrit nebudu myslim ze takovej Tisickorun narevanz by snad stacil fakt byh ho rad zpet. Okoli prahy myslim jako prahu celkove samozrejme
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

ty woe to nasere - ja hodlám koupit tento týden ntb a kdyby mi ho někdo na výšce sčistil tak se asi zastřelim :sad:
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
User[CZ]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od User[CZ] »

Tak cela vec je za mnou. Pojistovna mi v lednu poslala penize a jsem sice bez ntb ale mam penize. Takovej ten stastnej konec. Bohuzel semestr za mnou a no pozde ale hura prece. Chtel jsem se jen podelit o to ze pojistovna je asi fakt pojistovna :) cela tahle sranda me stala jen 500,- spoluucast. Celkem hodne vyrizovani , casu na zjistovani jak postupovat dal a nehezkejch noci. Doted me ale predstava jak si nekdo odnasi z pokoje veci v hodnote 80000 a hlavne dva novy notebooky hodne zere. Jinak kdyby se nekomu neco takovehlo stalo a treba az hodne dlouho a najde tudle dizkuzi tak at mi klidne napise mejl a ja mu reknu co vsechno udelat obehat a vyjistit. doufam ze se to ale bude stavat min a min ahoj.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“