TotalCommander a spojení videa
- bivis
- Nováček

-
TotalCommander a spojení videa
Zkoušel jsem spojovat avi v TotalCommanderu, ale vypadá to že to spojí protože velikost souboru odpovídá ale výsledek je že to přehraje pouze to první avi. Nemáte někdo zkušenost jak postupovat ?
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: TotalCommander a spojení videa
Zkusenost stim mam, nekdy to je ok, nekdy ne.bivis píše:Zkoušel jsem spojovat avi v TotalCommanderu, ale vypadá to že to spojí protože velikost souboru odpovídá ale výsledek je že to přehraje pouze to první avi. Nemáte někdo zkušenost jak postupovat ?
Hlavne tam musi byt stejny forma rozlišeni kodek atd. POkud ne tak to spoji ale problem je presne ten co si popisoval.
Jinak ke spojeni radeji Virtualdubmod
- bivis
- Nováček

-
Re: TotalCommander a spojení videa
Díky asi to bude problém. Ten VDmod mi vždy doporučuji při jakémkoliv problému s video formáty. Asi se budu muset s tímto programem pracovat.Dzin píše:Zkusenost stim mam, nekdy to je ok, nekdy ne.bivis píše:Zkoušel jsem spojovat avi v TotalCommanderu, ale vypadá to že to spojí protože velikost souboru odpovídá ale výsledek je že to přehraje pouze to první avi. Nemáte někdo zkušenost jak postupovat ?
Hlavne tam musi byt stejny forma rozlišeni kodek atd. POkud ne tak to spoji ale problem je presne ten co si popisoval.
Jinak ke spojeni radeji Virtualdubmod