kde koupit isopropyl alkohol?
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- ki_cz
- Nováček

-
kde koupit isopropyl alkohol?
Mam novej heatsink pro moje procak, tak jasne to musim cistit a by tam n zbylo stary Artic Silver 5. Prej je na to nejlepsi isopropyl alcohol, ale ja to vubec v Praze nemuzu najit. Jsem zkousel u asi 10 pocitacovych obchodu a taky u lekarny, ale nemuzu to najit. Ma te nejaky radi?
dik!
dik!
- Oldboy
- Začátečník

- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Jackin
- Začátečník

ale jo, koupi. jinak mu taky chemici rikaji "isopropanol". a zkus to na ne ve vetsi drogerii. V brne je na orli v centru. v praze nevim. flasa je litrova a stoji kolem 150,-. to mas na celej zivot. leje se to i do vodniho obehu proti rasam a chaluham. ale lih nebo radeji technicky benzin mas to same. jo a izopropanol byva v ciste forme i v tech drahych lahvickach na cisteni CD, disket a magnetof.kazet.
- ki_cz
- Nováček

-
Jsem tady z kanady, tu prvni vetu by melo byt:Flegy píše:OT: jake jses narodnosti? btw ja ty prvni vete (smyslu a slovosletu) krapet nerozumim...
btw proc na to potrebujes zrovna tohle...staci toaletak
"Jsem koupil novy heatsink (v cestinne nevim ja se tomu rika) na moje procesor, tak musim cistit to stary AS5 stoho."
nebo, nejak tak ...
:p
- masakr_cz
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- AlesShi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- masakr_cz
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- AlesShi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- honny
- Středně pokročilý

a právě proto má i tu nevýhodu, že může čištěnej objekt poškodit...AlesShi píše: jako ze je mnohem agresivnejsi,
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- AlesShi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- martin850
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
ja to robim riedenym lihom ale neviem kolko %, ale maju to v lekarni. ide to s tym krasne dole, umyje to docista. cistym liehom nieviem, lebo ten sa ti strasne rychlo odpari a nic neumyjes. a zas ti to tam zaschne.
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
- SS_Rambo
- Mírně pokročilý

- oilik
- Začátečník

-
koupis to primo pod nazvem jakej pises zkus GM electronic jsou v praze v centru www.gme.cz http://www.gme.cz/index.php?action=deta ... pict=&jaz= btw da se to koupit i ve spreji