MAXTOR nebo WD?

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
lutor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

MAXTOR nebo WD?

Příspěvek od lutor »

mam možnost od mít jeden z těchto disků (Maxtor DiamondMax Plus 9 6Y080P0 - 80GB 8MB nebo Western Digital Caviar XL WD800JB - 80GB 8MB) za super cenu...ktery je lepsi/ktery si vybrat?
Lenovo R61 (NF5DFCF) - C2D 2.1GHz, 4GB RAM, nVidia Quadro NVS 140M, 160GB, WinXP
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: MAXTOR nebo WD?

Příspěvek od Digitaldoom »

lutor píše:mam možnost od mít jeden z těchto disků (Maxtor DiamondMax Plus 9 6Y080P0 - 80GB 8MB nebo Western Digital Caviar XL WD800JB - 80GB 8MB) za super cenu...ktery je lepsi/ktery si vybrat?

eeee pomalu prašť jako uhoď ... obojí je dos reklamované ale z tchto dvou bych vzal raději WD ... ale jako já osobně bych do toho nešel :)
Rich
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rich »

Oba disky jsou poměrně poruchové, sice jsem měl doma jen WB800JB ale co si vzpomínám tak jsem ho měl na reklamaci 2* ale teď zatim drží už delší dobu a výkonově neni špatný. Ale když už tak bych vzal WD
lutor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lutor »

a co tenhle - Seagate Barracuda 7200.9 ST3802110A - asi noc moc co? 2MB cache :-/
Lenovo R61 (NF5DFCF) - C2D 2.1GHz, 4GB RAM, nVidia Quadro NVS 140M, 160GB, WinXP
Rich
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rich »

No nevim 2MB cache je na dnešní domu asi už málo i když řekl bych že zas takovou roli ve výkonu to asi nemá, ale vzal bych asi ten WD800JB, kámoš ho má přes dva roky a v poho, to akorát já mám na všechno smůlu, i když teď mi zatim jede :) bez problému a to je s nim dost častá manipulace
lutor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lutor »

parada, diky!
Rich
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rich »

U těch Diamondů 9 často odcházela elektronika
JendaLinda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JendaLinda »

Já bych si z nich osobně vybral Seagate, mám tři různé typy a spokojenost. Jediná jeho nevýhoda je, že se dost zahřívá, ale v dobře větrané case lze udržet teplotu pod 40°C.
Co můžeš odložit na zítřek, odlož na pozítří.
rOMAN007
Nováček
Nováček

Příspěvek od rOMAN007 »

ja mam teda jiny zkusenosti tech WD800JB - 80GB jsme prodali dooost a nepamatuju si ze by se vraceli.
---------------------------------------------------
MB Epox 8RDA3+ , XP 2600,

NB Asus A6U B0028
Peterer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Peterer »

Co znamená super cena, dnes stojí normálně 1.450,- vč. DPH
Notebook Acer Extensa 5620G, DDRII 1GB , HDD 160GB SATA, ATI Radeon HD2400XT 256MB, Vista 64bit Ultimate
lutor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lutor »

toz dobre vetranou skrin...to se o te moji rict neda :-) Ja mam ted Seagate a taky max. spokojenost, zadne poruchy, faka bezvadne (no az na tu rychlost, ale prece jenom-je to uz staritek)
cena? - 900kc :-) to se da ne :-) za fungl novy...
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“