Asi jsem naletěl.Zakoupil jsem k vánocům toto:
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18843499
rekordér se chová vzorně, nahrává na DVD+-R/RW, na pevný disk, edituje....
bohužel to co vypálí a finalizuje ať už je to na jakémkoliv mediu NELZE přečíst nejen na mehanice LG 4167B, ale i na Toshibě,NEC,Liteonu....nenačte se, DVD shrink po 5 minutách načítání zahlásí, že je na disku 16 MB dat a odmlčí se, nebo zatuhne, maximálně se objeví menu, které rekordér na každém DVD automaticky vytváří, zde je film vidět, je vidět název, stopáž,
ale spustit v přehrávači - WinDVD 7,WMP10,....jej nelze.
na stolních přehrávačích nejrůznějších značek není problém, DVD+-R/RW se načte a spustí, na mateřském stolním rekordéru též bez problému
Na technické podpoře firmy SONY mi bylo řečeno, že se nejedná o žádnou spešl ochranu SONY, ale chybu Windows/zkoušeno na 2003 server,XP.../a že tento dotaz na tento a ostatní DVD rekordéry od sony je častý, mám se prý obrátit na microsoft, že s tím k nim lidé do SONY chodí, ale, že s tím nelze nic udělat.
nemáte někdo představu, co s tím dělat.
P.s. v návodu je samozřejmě petitem napsáno, že i finalisovaný disk nemusí být čitelný na přehrávačích různých značek, takže jsem asi v p....
SONY RDR-HX710/S DVD rekordér versus DVDRW a windows
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- cmoudina
- Začátečník

SONY RDR-HX710/S DVD rekordér versus DVDRW a windows
Intel PC is back
- macek
- Nováček

-
Já mám doma naprosto stejný dvd rekordér. Protože nemá až tak velký výběr datových toků pro uložení filmu na dvd, tak to někdy dělám tak, že film rozdělím na 2 části , zkopíruji na dvd a pak v počítači proženu dvd shrinke. Zkoušel jsem zálohy na - i + RW od Verbatimu a neměl jsem problém jenž udáváš ty. Formátování disku jsemteda dělal vždycky v SONY. Mám doma vypalovačku NEC 4550. Disky jsem zkoušel přehrávat i v jiných dvd ( panasonic, cyberhome ) a no problém