oprava HDD

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
jerzy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

oprava HDD

Příspěvek od jerzy »

Existují nějaké firmy opravující harddisky? Povedlo se mi odpálit mého záložního samsunga (co dokáže jedna jiskra :oops: ) a nechci se s ním nadobro rozloučit, mám k němu hezký vztah.

Nejde mi o záchranu dat, ty mě nezajímají, jde mi jenom o opravu - disk se sice roztočí, ale pak v něm něco rachotí a počítač vůbec nenajede.

Má taková opravu vůbec význam, tím myslím kolik stojí?
Mám doma Suzku :-)
b1mBo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od b1mBo »

Myslím si, že taková oprava by asi byla dražší než nový disk nebo by k tomu neměla daleko...
MSI P55-GD65; Intel Core i5-750; A-Data 2x2GB DDR3 1333MHz CL7 Extreme Edition Vitesta; Gainward GTX260 Golden Sample; Kingston V+200 120GB + Seagate Barracuda 7200.12 1TB + Western Digital Green 2TB
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

a co s novou elektronikou? ale ked to je starsi disk,tak neviem ci zozenies take daco :(
jerzy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jerzy »

no nevím kde bych tu elektroniku koupil, právě proto mě zajímá firma která by to dělala.
hasman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hasman »

na ebay se najde
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Kdyby to udělal firma, tak se to asi fakt nevyplatí pokud to není 400GB nebo víc, elektroniku zkus někde po bazarech
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
jerzy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jerzy »

asi to fakt bude dost drahé, jde jenom o malou starou 40GB takže ji zkusím někde sehnat. Snad se mi to povede. Jinak koupím nový.
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“