Plocha přes 2 monitory 2560x1024

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Plocha přes 2 monitory 2560x1024

Příspěvek od karf »

Nevíte o nějaké utilitce, která by uměla na ATIně nastavit zobrazení na dvou monitorech - jednu plochu 2560x1024 (ne rozšířit plochu na druhý monitor) tak aby byla nabídka start po celé spodní hraně obou monitorů a apliakce se maximalizovali přes oba monitory? ati tray to neumí, CCC jsem zavrhl. používam Catalyst 5.9. dík
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Ati to asi neumí, cca před rokem sem tohle řešil pro jednoho zákazníka a na nic nepřišel. Hodil jsem do sestavy místo ati matroxe :)
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

jj ati to asi neumi :) taky sem to skousel ale ja to nepotrebuju druhej monitor 32" pouzivam spis na filmy nebo kdyz hraju z postele :))
Lolita
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lolita »

Ultramon by to mohl umet, ale nevim jestli uplne tak jak chces, protoze od chvile, co mam novy ovladace me nejdou otevrit ruzny nastavani v nem. (:
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

dyztak si kup Matrox jestli na to trvas ten umi az 3 monitory s tim ze se ti plocha roztahne na vsechny tri vcetne listi :) celkem by me zajimalo jak na tom pak vypadaj hry :)
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

no já myslel, že tohle nastavení umožňuje CCC a když jsem je odinstaloval, tak jsem potřeboval jinej program (nejlépe free 40usakačen je dost).
pokud to ati neumožňuje, tak se hold nedá nic dělat. díky za reakce
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Stratos píše:dyztak si kup Matrox jestli na to trvas ten umi az 3 monitory s tim ze se ti plocha roztahne na vsechny tri vcetne listi :) celkem by me zajimalo jak na tom pak vypadaj hry :)
Nemyslim si ze na takej grafike ako je Matrox,ktora je robena hlavne na 2D kvalitu pojdu uchvatne moderne 3D hry :)
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“