Dobrý den potřeboval bych radu.
Koupil jsem si druhé pc a chtěl bych jej připojit k tomu prvnímu přes rozhraní BT. Mohl by mi někdo poradit jestli půjdou sdílet data a internet ? Stačil by jen ten internet. Popř. jak na to ??
Díky
PC : CPU: AMD Athlon 1,8 GHz MB: MSI K7N2-Delta II VGA: Geforce 6600GT RAM: 768MB (2x256) dual channel + 256 MB HDD: IDE Seagate 120 GB, IDE Maxtor 160GB
Vymena dat pres BT je mozna, v zasade jde vytvorit i sit tvorenou nekolika stanicemi. Zalezi jen na tom, jaky Bluetooth stack mate. Jestli je od widcommu, tak to pujde, MS BT stack je horsi. Rozdil mezi nimi je v poctu podporovanych sluzeb. Sdilet internet muzete. V podstate je to stejne, jako kdyz se pripojujete pres telefon s BT Pouze pamatujte na to, ze bluetooth je dost pomale na prenos dat. Zadny broadband z toho nebude. . Dale plati omezeni cca 10m.
Sony vaio k25, asus S5A (1,3kg vaha), PDA hp4700, HTC WIZARD aka MDA Vario, gps bt asus bt100 a hromada dalsich "nepotrebnych" veci
u toho sdílení internetu to zas tak hrozné nebude pokud neni nějak moc rychlý (teoretický max BT je 740kbps), ale na data po lokální síti to rozhodně nebude
Neco podobneho bych si chtel udelat doma abych nemusel nosit po mistnosti kabel ale abych byl mobilni az to budete dejte vedet jak pokracujete ja jsem to zatim mel jen s telefonem a rychlost byla takova akorat na to vyzvednout si emaily