Bluetooth = LAN ??

Mobily, PDA, MP3/MP4, tablety, el. čtečky, navigace a ostatní vč. technologií (bluetooth ap.).

Moderátor: CageJ

Odpovědět
H3LLfire
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Bluetooth = LAN ??

Příspěvek od H3LLfire »

Dobrý den potřeboval bych radu.
Koupil jsem si druhé pc a chtěl bych jej připojit k tomu prvnímu přes rozhraní BT. Mohl by mi někdo poradit jestli půjdou sdílet data a internet ? Stačil by jen ten internet. Popř. jak na to ??
Díky :oops:
PC : CPU: AMD Athlon 1,8 GHz MB: MSI K7N2-Delta II VGA: Geforce 6600GT RAM: 768MB (2x256) dual channel + 256 MB HDD: IDE Seagate 120 GB, IDE Maxtor 160GB
vel
Nováček
Nováček

Příspěvek od vel »

Vymena dat pres BT je mozna, v zasade jde vytvorit i sit tvorenou nekolika stanicemi. Zalezi jen na tom, jaky Bluetooth stack mate. Jestli je od widcommu, tak to pujde, MS BT stack je horsi. Rozdil mezi nimi je v poctu podporovanych sluzeb. Sdilet internet muzete. V podstate je to stejne, jako kdyz se pripojujete pres telefon s BT Pouze pamatujte na to, ze bluetooth je dost pomale na prenos dat. Zadny broadband z toho nebude. . Dale plati omezeni cca 10m.
Sony vaio k25, asus S5A (1,3kg vaha), PDA hp4700, HTC WIZARD aka MDA Vario, gps bt asus bt100 a hromada dalsich "nepotrebnych" veci
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

u toho sdílení internetu to zas tak hrozné nebude pokud neni nějak moc rychlý (teoretický max BT je 740kbps), ale na data po lokální síti to rozhodně nebude :(
User[CZ]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od User[CZ] »

Neco podobneho bych si chtel udelat doma abych nemusel nosit po mistnosti kabel ale abych byl mobilni :) az to budete dejte vedet jak pokracujete ja jsem to zatim mel jen s telefonem a rychlost byla takova akorat na to vyzvednout si emaily
Pavlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavlis »

ja to obcas pouziji, max rychlost co z toho vytahnu je 40kB/sec takze na net naprosto dostacujici

jinak k pripojeni, je potreba zapnout v reg. forwarding a pak se pripojit s napr. ntb do PAN site toho pocitace
Odpovědět

Zpět na „Mobilní zařízení, el. čtečky a tablety“