Neostava mi nic ine len sa smiat
To je presne to ocom som pisal. Co za debila da 2k za takuto blbost stym ze si ktomu este musi prikupit dalsi radiator ? Neslo tam prave oto ze je to blok a radiator v jednom ? Heh no nic .. nechcem tu nikoho urazat a urcite niesom ziadny absolutista, no magor niesom tiez. Ak si skladam vodnika tak si proste kupim paralelny rad na 2x120 a ktomu nejaky kvalitny blok (nie tuto zrudu) a ja hovorim ze to bude na 100% lepsie chladit ako tato blbos.
Lubilent : no ako tak pozeram tak si vodnika videl len na obrazkoch co ? Uz si niekedy videl paralelny radiator ktory sa dnes bezne predava za 1000Kc a ma nezrovnatelne vetsiu plochu ako tento, nehovoriac o ucinnosti kedze je paralelny, a nakoniec prietok. Tak to si ma pobavil, ze tvrdis ze tato gebuzina brzdi prietok tak ako kazdy rad.

Hahaa .. si najprv postav poriadneho vodnika .. potom by si takuto hovadinu fakt nenapisal. PS> ja mam prave najradsej takych odbornikov, co o problematike k danej teme vedia v skutocnosti prd, ale maju plnu hubu nezmyselnych kecov.
No a ktvojmu poslednemu odstavcu sa nema zmysel vyjadrovat ... skus ho aplikovat na seba

Som celu noc cital tie tvoje a zahranicne recenzie co si tu dal ..

profesional ..