PC do TV - Problém

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Pako...
Nováček
Nováček

PC do TV - Problém

Příspěvek od Pako... »

Zdravím mám problém mám zapojené PC do TV ale neháže mi to barvy mám obraz i zvuk ale barva... fuč.... naormy mám nastavený dobře ... ta barva tam občas problikne blbě a málo ale problikne... nevíte co stim myslim že je to kabelama... bo něco jiného? nemám možnost zkusit jiné kabely.... :?
off
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od off »

Přes co to máš zapojený ?? (s-video ???) Ted jsem četl v Chipu že televize nezobrazuje správně barvy a musí se přidat do redukce nějáká součástka( myslim kondik), jestli chceš tak bych to našel.Přesně tohle mi to dělalo taky a nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem to pustil přes rekordér(kterej to má už integrovaný).
Pako...
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pako... »

off píše:Přes co to máš zapojený ?? (s-video ???) Ted jsem četl v Chipu že televize nezobrazuje správně barvy a musí se přidat do redukce nějáká součástka( myslim kondik), jestli chceš tak bych to našel.Přesně tohle mi to dělalo taky a nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem to pustil přes rekordér(kterej to má už integrovaný).
Jojo s-video... Jako já to zkoušel taky přes video ale je to divný co sem hlavně nepobral bylo to že video zobrazue obraz i když je vypnuté (ne ze sítě) :-D
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: PC do TV - Problém

Příspěvek od Dzin »

Pako... píše:Zdravím mám problém mám zapojené PC do TV ale neháže mi to barvy mám obraz i zvuk ale barva... fuč.... naormy mám nastavený dobře ... ta barva tam občas problikne blbě a málo ale problikne... nevíte co stim myslim že je to kabelama... bo něco jiného? nemám možnost zkusit jiné kabely.... :?
Jaká norma? zkus to pres cinch nebo scart s redukci na s-video
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Pako...
Nováček
Nováček

Re: PC do TV - Problém

Příspěvek od Pako... »

Dzin píše:
Pako... píše:Zdravím mám problém mám zapojené PC do TV ale neháže mi to barvy mám obraz i zvuk ale barva... fuč.... naormy mám nastavený dobře ... ta barva tam občas problikne blbě a málo ale problikne... nevíte co stim myslim že je to kabelama... bo něco jiného? nemám možnost zkusit jiné kabely.... :?
Jaká norma? zkus to pres cinch nebo scart s redukci na s-video
Scart mám a norma: G,B atd..-.
off
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od off »

Přesně do tý redukce scart na s-video se ma dát ten kondik(nebo co) ale přes normálni cinch video by to mělo jet.
Pako...
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pako... »

off píše:Přesně do tý redukce scart na s-video se ma dát ten kondik(nebo co) ale přes normálni cinch video by to mělo jet.
to já právě nemám a co když dám scartdo videa a přes vide kabelem na anténu do TV?
off
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od off »

Tak to nevim jestli to bude fachat, protože je možný že video se chová stejně jako televize. Já to zapojoval rovnou do s-video vstupu (bezt redukce) na dvd rekordéru a na něm to fungovalo. Rozhodně to zkus a uvidíš (já to taky zkoušel různě).
Jestli si dobře pamatuju tak graf.karty do pc nemaj právě ty dva piny propojený kvůli kvalitě, ale u normální televize je to stejně jedno.
Meridian
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Meridian »

http://www.tvfreak.cz/modules.php?name= ... d=1104#702
zkus tohle........ obrazek vpravo dole.....
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“