myslis Vmod? ten nemam...neni nikdo kdo by me s nim pomohl..respektive kdo by mi rek co kam mam pripajet...
Edit: aha...uz sem pochopil s tim napajenim...ty ses pekne mimo misu...tohle je grafika s nv41 (pci-e) a tyhle lecka nemaj konektory na pridavny napajeni....bohuzel
Flegy píše:myslis Vmod? ten nemam...neni nikdo kdo by me s nim pomohl..respektive kdo by mi rek co kam mam pripajet...
Edit: aha...uz sem pochopil s tim napajenim...ty ses pekne mimo misu...tohle je grafika s nv41 (pci-e) a tyhle lecka nemaj konektory na pridavny napajeni....bohuzel
No jo, ja zapomel ale jak uz se zde psalo, bude to asi fakt strop te karty, pokud nechces delat V-mod fyzicky, tak zkus pridat napeti primo v biosu te karty
taky mimo misu ... zmena voltaze v biosu nezpusobi zadny realny narust napeti...
najde se nekdo kdo by mi teda pomohl s tim V-modem? psal sem o tom smithovi tusim, (nebo to byl nekdo jinej? mam blbou pamet) a ten chtel hi-res fotku...bohuzel fotak nevlastnim a na netu sem nic nevygooglil...
Je to Leadtek PX6800le s 256mb ram
Flegy píše:taky mimo misu ... zmena voltaze v biosu nezpusobi zadny realny narust napeti...
najde se nekdo kdo by mi teda pomohl s tim V-modem? psal sem o tom smithovi tusim, (nebo to byl nekdo jinej? mam blbou pamet) a ten chtel hi-res fotku...bohuzel fotak nevlastnim a na netu sem nic nevygooglil...
Je to Leadtek PX6800le s 256mb ram
PIRS, ten ti to udela, ale musel bys mu neco cvaknout.. nema cas neco resit po ICQ ci SZ , ale kdyz mu to posles tak to udela
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .) Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
to je hezky..a co budu mit za grafarnu do ty doby?
mam dalsi dotaz... jak muzu na ty grafice prenastavit casovani pameti na ni z windows...abych emusel pokazdy flashovat bios (tech kombinaci je krapet moc)
//edit Thellwin - používej EDIT ! (sloučeny dva posty do jednoho)
Flegy píše:mam dalsi dotaz... jak muzu na ty grafice prenastavit casovani pameti na ni z windows...abych emusel pokazdy flashovat bios (tech kombinaci je krapet moc)
Casovani jde nastavit v Power Stripu, nebyl bych si tim tak jistej ze zmena voltage pres bios je k nicemu, znam par lidi kterym to pomohlo s taktovanim az o 50MHZ