Kodak CX7220 nahradní díl(kryt držící baterie)

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
User[CZ]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Kodak CX7220 nahradní díl(kryt držící baterie)

Příspěvek od User[CZ] »

Sháním nahradní díl k Kodaku CX7220. Neznate nakej obchod kde by se to dalo objednat? potrebuju krytku drzici baterie, ktera mi praskla. Na zarucni opravu se to prej nevztahuje a dali mi adresu nejaky opravny v praze, ale ja jsem z jiznicech a problem si to vymenit pro me neni spis ten dil senat. Diky vsem
sx02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Kodak CX7220 nahradní díl(kryt držící baterie)

Příspěvek od sx02 »

User[CZ] píše:Sháním nahradní díl k Kodaku CX7220. Neznate nakej obchod kde by se to dalo objednat? potrebuju krytku drzici baterie, ktera mi praskla. Na zarucni opravu se to prej nevztahuje a dali mi adresu nejaky opravny v praze, ale ja jsem z jiznicech a problem si to vymenit pro me neni spis ten dil senat. Diky vsem
Bohuzel s tomhle si moc nepomuzes, u vsech digitalu existujou jenom 1-2 opravny v cechach. jedinou moznosti je zavolat do ni aby ti to poslali nebo se domluvit s kodakackym servisem aby ti to poslali nekam bliz. Uprimne pochybuju ze to pujde jinak nez pres ten prazskej servis. :-(
User[CZ]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od User[CZ] »

Obrázek

No je to obrazek s telefonu ale je tam trosku videt ta prasklina. Pochopte ze kvuli takovyhle plastovy kravine se mi nehce vyhazovat moc penez. Natoz posilat fotoaparat do servisu.
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“