Blbne uz po starte....
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- X-ecutOR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Blbne uz po starte....
Mam taky problem a to ze po normalnom startupe windows xp professional vyhodi chybove hlasenie explorer.exe (to notoricky zname s buttonmi "odoslat spravu o chybe" a "neodosielat spravu").
Ked zvolim neodoslat, restartuje explorer no znovu sa to hlasenie objavi...
Blbne mi z toho aj Kerio ktory kce tiez posielat chybove hlasenia...
Pravdepodobne to bude virusmi, adwaremi alebo inymi bordelmi.... no system presiel hlbkovou kontrolou suborov a je cisty...
ak s tymto mate niekto skusenosti poradte pls...
- mam instalnuty Avast Home, SpyBot, Kerio Pers Firewall (trial 30), Adware Remover, BugDoctor, System Mechanic 6 a vsetko funguje normalne
Ked zvolim neodoslat, restartuje explorer no znovu sa to hlasenie objavi...
Blbne mi z toho aj Kerio ktory kce tiez posielat chybove hlasenia...
Pravdepodobne to bude virusmi, adwaremi alebo inymi bordelmi.... no system presiel hlbkovou kontrolou suborov a je cisty...
ak s tymto mate niekto skusenosti poradte pls...
- mam instalnuty Avast Home, SpyBot, Kerio Pers Firewall (trial 30), Adware Remover, BugDoctor, System Mechanic 6 a vsetko funguje normalne
Naposledy upravil(a) X-ecutOR dne stř 8. úno 2006, 16:26, celkem upraveno 1 x.
IBM R52: P M 740J(1.73GHz), PC4300 512MB DDR SDRAM, 60GB 5400rpm HDD, 15in 1024x768 LCD, 64MB ATI Radeon X300, CD-RW/DVD-R/DVD-RAM Multi-Burner, Intel 802.11a/b/g wireless(MPCI), Bluetooth/Modem(CDC), 1Gb Ethernet(LOM), UltraNav, i915PM chipset, Secure Chip, IEEE 1394, 6 cell Li-Ion batt, WinXP Pro + SP2
- Dony
- Středně pokročilý

- X-ecutOR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
co myslis pod tou sialenostou... mam tam len shortcuty.... ale mozno fakt to bude daka skryta aplikacia
reinstall je az najposlednejsia moznost...
inak nebude to daco v registroch???
reinstall je az najposlednejsia moznost...
inak nebude to daco v registroch???
IBM R52: P M 740J(1.73GHz), PC4300 512MB DDR SDRAM, 60GB 5400rpm HDD, 15in 1024x768 LCD, 64MB ATI Radeon X300, CD-RW/DVD-R/DVD-RAM Multi-Burner, Intel 802.11a/b/g wireless(MPCI), Bluetooth/Modem(CDC), 1Gb Ethernet(LOM), UltraNav, i915PM chipset, Secure Chip, IEEE 1394, 6 cell Li-Ion batt, WinXP Pro + SP2
- dd
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
nezačlo to blbnout po instalaci nějakého softu? dost programu si přidava jakési "plug-iny" do exploreru a kdovi kam ještě, takže by to snad mohlo byt i tím......
jinak to zpusobují videosoubory a obrázky (a neřek bych že zrovna musi byt poškozené:D
a co nouzovy režim tam to dělá taky? ještě možna zkusit přihlasit se jako jiny uživatel....
jinak to zpusobují videosoubory a obrázky (a neřek bych že zrovna musi byt poškozené:D
a co nouzovy režim tam to dělá taky? ještě možna zkusit přihlasit se jako jiny uživatel....
- X-ecutOR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ono sa to da obist bypassom... som ukoncil explorer.exe cez Task Managera odklikol som neodoslat, potom znovu pustim explorera a uz ide normalne... potom do toho zacne Kerio ale to uz je asi len sprievodny problem...dd píše:nezačlo to blbnout po instalaci nějakého softu? dost programu si přidava jakési "plug-iny" do exploreru a kdovi kam ještě, takže by to snad mohlo byt i tím......
no ako je ale mozne ze explorer spusteny systemom robi problemy a ten manualne spusteny nie
- dd
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- X-ecutOR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no trochu vytrhnute z kontextu...
vies, pos starte mi vyhodi uz spominanu tabulku, potom cez TM vypnem ten problematicky proces - explorer.exe (desktop zmizne ale ta tabulka zostava a kliknem neodoslat) a potom ho znovu spustim (v opacnom poradi sa z toho stava cyklicky proces (spustit explorer --> exlorer sa poserie --> odkliknut neodoslat --> znovu spustit --> a tak dookola
)a potom je to uz len hra na nervy...
)
a v safe mode?? pochybujem ze by to tam podobne nezmysly robilo.. ale vyskusam
vies, pos starte mi vyhodi uz spominanu tabulku, potom cez TM vypnem ten problematicky proces - explorer.exe (desktop zmizne ale ta tabulka zostava a kliknem neodoslat) a potom ho znovu spustim (v opacnom poradi sa z toho stava cyklicky proces (spustit explorer --> exlorer sa poserie --> odkliknut neodoslat --> znovu spustit --> a tak dookola
a v safe mode?? pochybujem ze by to tam podobne nezmysly robilo.. ale vyskusam
- X-ecutOR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no takze som to nakoniec vyriesil...
hladal som o tom na nete, obratil som system hore nohami a takmer som zosedivel, ale....
problem bol tak trochu prozaicky - registre - presnejsie parazity v registroch...
hlbkovu kontrolu vykonali 4 programy na udrzbu registrov ale nic nenasli - az nakoniec som vyskusal kombinaciu system machanic 6 a ads adware remover (parkrat posebe), a div sa svete nasli 1 adware zaryty v registroch ktory tuto celu vedu sposoboval...
a dikes vsetkym ktori sa mi snazili pomoct.
hladal som o tom na nete, obratil som system hore nohami a takmer som zosedivel, ale....
problem bol tak trochu prozaicky - registre - presnejsie parazity v registroch...
hlbkovu kontrolu vykonali 4 programy na udrzbu registrov ale nic nenasli - az nakoniec som vyskusal kombinaciu system machanic 6 a ads adware remover (parkrat posebe), a div sa svete nasli 1 adware zaryty v registroch ktory tuto celu vedu sposoboval...
a dikes vsetkym ktori sa mi snazili pomoct.