Rozhodnul jsem se ze vezmu "pastelku" a otestuju ji v jine mechanice. Strcil jsem ji do NB Acer 1691 a medium se vypalilo. Rychlost byla na 4x. Jenom me zarazilo ze vypaleni trvalo 1 hodinu a 32 minut. Po prozkoumani pod halogen lampickou jsem zjistil ze na mediu jsou ruznobarevne krouzky. Je to zpusobeno zmenami rychlosti vypalovani? Objevil jsem i takove male tecky jine barvy. Jsou to zavady? Ma to vliv na zivotnost dat? Je mozne ze ta moje rozmlsana de*ka nechce ani minusovi Verbatimy? Pomozte mi prosim zjistit v cem muze byt problem. Diky mooc
Chyba kalibrace vykonu - Nec 3540a - Verbatim pastel Dvd-r
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- jirija
- Nováček

-
Chyba kalibrace vykonu - Nec 3540a - Verbatim pastel Dvd-r
Po dlouhem premysleni jsem se rozhodnul pro media Verbatim Pastel Dvd-r, 8x,(Tyg02) vyrobene v Japonsku, jako nejlepsi volbu pro meho NECka. Vsude mozne jsem cetl ze tyto media jsou jedny z nejlepsich medii. Prvni dve media jsem vypalil, bez sebemencich problemu, ale u dalsich 7 medii me to vyhodilo s chybovou hlaskou "chyba kalibrace vykonu". To me fakt na**alo
, protoze jich mam celkem 50 kusu. Vzpomel jsem si, ze uz tenkrat jsem mel stejny problem s medii Verbatim Dvd-r 8x vyrobene v Indii. Pak jsem se docetl, ze media z Indie jsou shity a tak jsem myslel ze ona chyba je prave zpusobena Indickejma suntama.
Rozhodnul jsem se ze vezmu "pastelku" a otestuju ji v jine mechanice. Strcil jsem ji do NB Acer 1691 a medium se vypalilo. Rychlost byla na 4x. Jenom me zarazilo ze vypaleni trvalo 1 hodinu a 32 minut. Po prozkoumani pod halogen lampickou jsem zjistil ze na mediu jsou ruznobarevne krouzky. Je to zpusobeno zmenami rychlosti vypalovani? Objevil jsem i takove male tecky jine barvy. Jsou to zavady? Ma to vliv na zivotnost dat? Je mozne ze ta moje rozmlsana de*ka nechce ani minusovi Verbatimy? Pomozte mi prosim zjistit v cem muze byt problem. Diky mooc
- RedRose
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: Chyba kalibrace vykonu - Nec 3540a - Verbatim pastel Dvd
Ja bych to nevidel jako problem medii, ale problem blbe NECky (mam ji v druhem PC)... Fakt si mechaniku od NEC uz nikdy nekoupim... Krome toho ze mi tu a tam vyskoci ta podivna hlaska "chyba kalibrace vykonu", tak jeji cteni je fakt des a hruza... Ale zase pokud uz zacne palit tak vypali vsechno v poradku...jirija píše:Po dlouhem premysleni jsem se rozhodnul pro media Verbatim Pastel Dvd-r, 8x,(Tyg02) vyrobene v Japonsku, jako nejlepsi volbu pro meho NECka. Vsude mozne jsem cetl ze tyto media jsou jedny z nejlepsich medii. Prvni dve media jsem vypalil, bez sebemencich problemu, ale u dalsich 7 medii me to vyhodilo s chybovou hlaskou "chyba kalibrace vykonu". To me fakt na**alo, protoze jich mam celkem 50 kusu. Vzpomel jsem si, ze uz tenkrat jsem mel stejny problem s medii Verbatim Dvd-r 8x vyrobene v Indii. Pak jsem se docetl, ze media z Indie jsou shity a tak jsem myslel ze ona chyba je prave zpusobena Indickejma suntama.
Ta hlaska vyskakuje nepravidelne a na znacce media nijak nezalezi...
Tusim by to mohl byt duvod k reklamaci a premyslim ze to zkusim...
Case: KME CX-6158 MB: MSI KT6-Delta LSR CPU: AMD AthlonXP Barton 2500+/333MHz @3200+/400MHz 11x200 RAM: 512MB Kingmax + 512MB Samsung, DDR 400MHz CL2.5 @2/2/2/8 GFX: Leadtek WinFast A6600GT TDH 128MB DDR3 Audio: Creative SoundBlaster Live!1024 + SoundWorks SBS350 (2.1) HDD: Western Digital: Caviar SE WD1200JD + Caviar WD800JB DVD-ROM: Toshiba SD-M1712 DVD±RW/RAM: LG SuperMulti GSA-4167B Mouse: A4Tech X-708 GameMouse Internet: OvisLink WL-1120AP Game: Thrustmaster FireStorm Dual Power 3 Monitor: ViewSonic E70f - 17"
- david99
- Začátečník

-
- Maxtor
- Začátečník

-