potrebuju pomoc s mensim problemem s tv pinnacle 310i

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Ricooo
Nováček
Nováček

potrebuju pomoc s mensim problemem s tv pinnacle 310i

Příspěvek od Ricooo »

Mam mensi problemo s naladenim televize na teto karte at ladim jak ladim nikde nic (kabel pripojeny mam). muze to byt tim ze taham signal z kabelovky (UPC) plz poradtemi nez tomu sezeru obvody.
matysbrno
Začátečník
Začátečník

Re: potrebuju pomoc s mensim problemem s tv pinnacle 310i

Příspěvek od matysbrno »

Mám stejný problém. Ona totiž ta karta není uzpůsobená na příjem kabelovky.Jsem úplný laij a tak mě kamarád poradil at si nainstaluju program DScaler. Na něm to světe div se jede.
Je to moje první TV karta a musím říct,že jsem z ní hodně rozladěný.Schválně jsem na ní nešetřil,abych měl KVALITU ale už takové zařízení nepřekročí práh mého domu.Dokonce od té doby co jsem ji nainstaloval do počítače,tak mám slabý brum a šum v repro.Ovladač nefunguje jak má a navíc pokud máš kabelovku jako já a nemáš možnost jiného výběru signálu(digitální sice už chytat můžu,proto jsem si tu kartu koupil,ale ten tuner je asi pěknej shit,protože soused má SETtopbox za 1800kč a má nádhernej obraz), tak dálkové ovládání vůbec nejde používat.
Prostě komfort obsluhy 4 z pěti a signál i přes kabelovku nic moc.Max.rozlišení,které nabízí DScaler je 768X576 takže děs a utrpení.
A to chci pouštět přes projektor s úhlopříčkou 3.5M.
Asi to někomu daruji k narozeninám a koupím si pořádné externí zařízení od renomovaných firem v oblasti spotřební elektroniky. :x
Ricooo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ricooo »

takze pokud to pujde se ji mam zbavit. ok v tom nevidim problem ale nevim jakou mam poridit. nekde jsem cetl ze leadtek winfast pvr 2000 stoji za to a ze s ni nejsou takove problemy.

:lol:
tak jsem to zamenil za ten leadtek. to je mazec obraz jako vino, naladilo vschechny kanaly. je to fakt supa. doporucuji. :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“