Nejede subwoofer s AUDIGY 4

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Thomas2425
Začátečník
Začátečník

Nejede subwoofer s AUDIGY 4

Příspěvek od Thomas2425 »

Zdravím, mám takový problém, přešel jsem z Audigy 2 na Audigy 4. Zapojil jsem, nainstaloval, zaktualizova jsem pomocí auto update. Vyskyt se problém, že mi nejede subwoofer. U Audigy 2 sstačilo zaškrtnout políčko Bass redirection v nastavení repra. Ale u ovladačů Audigy4 nic takového nemám, je tam pouze audio konzole a tam jsem to nenašel. Ani ta ikonka u hodin není.

Předem děkuji za rychlou odpověď.
maxxis
Začátečník
Začátečník

Re: Nejede subwoofer s AUDIGY 4

Příspěvek od maxxis »

Thomas2425 píše:Zdravím, mám takový problém, přešel jsem z Audigy 2 na Audigy 4. Zapojil jsem, nainstaloval, zaktualizova jsem pomocí auto update. Vyskyt se problém, že mi nejede subwoofer. U Audigy 2 sstačilo zaškrtnout políčko Bass redirection v nastavení repra. Ale u ovladačů Audigy4 nic takového nemám, je tam pouze audio konzole a tam jsem to nenašel. Ani ta ikonka u hodin není.

Předem děkuji za rychlou odpověď.
jdi nan creativelabs.com a dej auto update, je možny ze se ti nedoinstalovali vsechny ovladace.

ja mam aud2 a když sem nainstaloval pouze novy ovladace z netu bez predchozi prvni cd verze tak me to tam taky chybelo
I5 9600kf, msi b360m, 16 Gb crucial ballistix elite , msi rtx 2060 6gb Gaming Z. Nvme adata 512 GB.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“