Hry pro volant a joystick

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Pinďoureček
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pinďoureček »

blackshadow píše:Se divim pánové že tady nikdo nezmínil takové špičky mezi závodama aut jako GTR či dokonce GT Legends. Je to požitek. Mám Microsoft Force Feedback Wheel. ty dvě hry fakt doporučuju koupit (jinak je sehnat není možné-mají ochranu starforce)
Plně souhlasim. Mám Logitech Driving Force Pro a s GTR a GT Legends si užívám jak blázen. Dostal jsem je od ježíška :lol:
9800X3D CO-25/PBO2 | Noctua NH-D15 ChBl | ASUS ROG B650E-F 3057 | 64GB Kingston Beast 6000 @CL30 | 2TB Samsung 990 Pro | MSI Suprim RTX 4080 0.925/2670 | Seasonic Vertex 850 | Fractal Torrent white | Legion 5 Pro i5-12500H, 16GB, RTX 3060 0.825/1800 | Logitech MX Keys | Logitech G305 | Synology DS220+ 2x4TB Evo 870 | PS5 Digital | LG OLED65C9 | OLED48CX
Spud
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spud »

jo a LFS se me zda byt jeste lepsi nez GTR nebo GT legends :D
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Spud píše:jo a LFS se me zda byt jeste lepsi nez GTR nebo GT legends :D
jak v cem, v singlplayeru urcite ne , v multi ano.
0118 999 881 999 119 7253
Radim van Ousek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radim van Ousek »

blackshadow píše:Se divim pánové že tady nikdo nezmínil takové špičky mezi závodama aut jako GTR či dokonce GT Legends. Je to požitek. Mám Microsoft Force Feedback Wheel. ty dvě hry fakt doporučuju koupit (jinak je sehnat není možné-mají ochranu starforce)
To víš... všichni hrajou NFS a jiný *arkády*. GTR jsou super. Bohužel se mi nepodařilo prolomit starforce ani s jednou utilitkou. Takže momentálně 'dávám firmě simbin prostředníček'. :evil:
Letecký sim - spojená instalace Šturmoviků je nejlepší. Hlavně nehledej BoB2 (je to děsně zabugovaná hra)
Mám Noutbůůůk :-)
Hugo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hugo »

a co takto battlefield 2? da sa s joystickom "lepsie" ovladat lietadlo alebo vrtulnik? s klavesnicou mi to nejako nejde...
Intel Core i5-3570@3,40 GHz, Asus P8Z77-V, Corsair TX650W, PALIT GeForce GTX460 1GB Sonic Platinum, 2x 4 GB DDR3 1600 MHz Corsair Vengeance, Crucial M4 256 GB, WD Raptor 150 GB, Hitachi 160 GB, DVD HL-DT-ST GH22LS50, SB X-Fi XtremeMusic, Lian Li PC-A17, Sennheiser PC 160, Razer Tarantula, Logitech G9, 22" LCD Dell 2209WA, Win7 Pro Eng SP1 64-bit
Killmistr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Killmistr »

Musím ti oponovat. Ty hry sehnat jdou, ale mám obě origoš a jsou naprosto super. Na verzích jako třeba GTR 1.4 warez nejede. Jde to jenom do 1.3 kterou prakicky nikdo nepoužívá. Tak že kdybys chtěl s někým závodit online, tak musíš mít stejně origoš.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“