Tu máte schému na doske.

Prosím vas ak môžte popíšte mi podrobnejšie ako ten jack mam zapojiť na tie kable ďakujem.
Moderátor: CageJ

Ale houby, to je pitomost. Kdybys pořádně četl, tak bys zjistil, že 5.1 na ten header není vůbec vyvedená, je tam jenom stereo. Ty dva jumpery tam jsou standardně od výroby a přes ně je veden zvuk na zadní line-out (resp. front out) jack. Pokud se odstraní, konektor na zadním panelu se tím odpojí (někdy je to žádoucí). Nepřipadá mi ovšem jako problém si vyvést jack na přední panel, a napojit ho tak, aby sice bral signál z těch dvou přemostěných pinů, ale aby se přemostění nepřerušilo. Tím se dosáhne toho, že bude mít zvuk jak na konektoru vepředu, tak i pro repráky vzadu.12345 píše:Ty píny co tam máš na té fotce to slouží k tomu, když chceš tu zvukovku hodit na 5.1!! (přidáš tam JUMER)

No tak to tvoje podotknutí bylo nějak hodně divně napsané... Ale to je fuk.12345 píše:no tak to je snad jasné... a že to nepodporuje 5,1 to je jedno... to jsem jenom podotknul!
To myslíš tu rozdvojku ? A nepovídej...12345 píše:A s tím jaskem 3,5 to je nejednodužší řešení, ale na úkor zvuku...
Takhle bych to osobně řešil. Sehnat konektor na header a v něm udělat jak propojku, tak i vývod. S tím souhlasím.12345 píše:sežeň si tu originální koncovku... a tam to vyřešíš na té koncovce... přidáš tam drátky spojíš je a další dva si vyvedeš na ten předek!

Prosim ta nakreslis by si mi nejaku schemu ako si to mam teda zapojit? lebo jack na predku ma iba 3 konektory a na doske su aj nejake zosilnovace. dakujemTomV píše:Ale houby, to je pitomost. Kdybys pořádně četl, tak bys zjistil, že 5.1 na ten header není vůbec vyvedená, je tam jenom stereo. Ty dva jumpery tam jsou standardně od výroby a přes ně je veden zvuk na zadní line-out (resp. front out) jack. Pokud se odstraní, konektor na zadním panelu se tím odpojí (někdy je to žádoucí). Nepřipadá mi ovšem jako problém si vyvést jack na přední panel, a napojit ho tak, aby sice bral signál z těch dvou přemostěných pinů, ale aby se přemostění nepřerušilo. Tím se dosáhne toho, že bude mít zvuk jak na konektoru vepředu, tak i pro repráky vzadu.12345 píše:Ty píny co tam máš na té fotce to slouží k tomu, když chceš tu zvukovku hodit na 5.1!! (přidáš tam JUMER)