PDF Creator

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Jan Dvorak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

PDF Creator

Příspěvek od Jan Dvorak »

Mám ve Wordu dokument, který obsahuje mj. i obrázky, a pokaždé když to chci "vytisknout" na PDF Creatoru, tak při převádění (=poslední fáze při vytváření) to nahlásí chybu, a PDF je poškozený. Nevíte co s tím?
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

Nemas ty obrazky nahodou ve CMYKu? Jednou jsem mel s timhle problemy, ze word dokument obsahujici obrazky ve CMYKu pak nesel prevest na PDF. Provedl jsem prevod obrazku z CMYKu do RGB a pak slo vsechno v pohode.
Jan Dvorak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jsou to obrázky vytvořené v programu Malování (ve Windows XP).
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

asi pozdě s křížkem po funuse, ale PDFCreator je děsná zvěř :( PDFka jím generovaný jsou naprosto rozsypaný a nepoužitelný, nastavení nikde pořádně není, nebrat.
ignorelist: kremrole a dezoláti
X-ecutOR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-ecutOR »

nainstaluj OPenOffice.org (je to free - podla mna lepsi jak MS Office..)- v nom jednym tlacitkom hned na liste export to pdf... :wink:
IBM R52: P M 740J(1.73GHz), PC4300 512MB DDR SDRAM, 60GB 5400rpm HDD, 15in 1024x768 LCD, 64MB ATI Radeon X300, CD-RW/DVD-R/DVD-RAM Multi-Burner, Intel 802.11a/b/g wireless(MPCI), Bluetooth/Modem(CDC), 1Gb Ethernet(LOM), UltraNav, i915PM chipset, Secure Chip, IEEE 1394, 6 cell Li-Ion batt, WinXP Pro + SP2
Jan Dvorak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Ještě se mi to nepodařilo. Prostě mám ve Wordu dokument s obrázky, a potřebuji ho co nejjednodušším způsobem dát do PDF. Jediná podmínka je, že v tom PDF dokumentu nesmí být generovaný reklamy (=> žádný shareware program)
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

jak radi kolega o par postu nahoru. nainstaluj si Open Office a pres nej to pujde. zadna reklama se ti nikde zobrazovat nebude.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“