Nero 7.0.5.4

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
pytros
Nováček
Nováček

Nero 7.0.5.4

Příspěvek od pytros »

Má takovej problém do ted jsem měpoužíval Nero 7.0.1.4 a vše chodilo celkem obstojně až na LabelFlash a tak jsem s radostí nainstalovel verzi 7.0.5.4 a bomba LabelFlash po nahrání příslušné knihovny z Nera 6 chodí ale přestalo mi úplně chodit Nero vision a Nero Recode nevíte někdo co s tím.
pytros
Nováček
Nováček

Příspěvek od pytros »

No tak fakt nevím po vrácení se k verzi 7.0.1.4 vše chodí jak má teda kromě LabelFlash ale jakmile tam nainstaluju tu poslední verzi tak Nejde v Neru Recode vůbec nic pustit kromě Překódovat DVD a video do Nero digital. To fakt nikdo nemá podobnej problém a všem ta poslední sedmičková verze chodí normálně. Dost mě to štve protože potřebuju jak Nero Recode tak LabelFlash a k Neru 6 se mi vracet nechce.
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

a proc se ti nechce vracet k neru 6? nero 7 se zatim jevi jako jeden velky nedodelek. ja mam v PC Nero 6.6.0.16 a nero recode, vision expres i light scribe (u tve vypalovacky LabelFlash) funguje naprosto bez problemu.
pytros
Nováček
Nováček

Příspěvek od pytros »

No moc jste mě nepotěšili ale já vás potěším už vím jak na to musí se ještě odemknout nero DVD video plug-in a mp3pro plug-in a potom to jede tak jak má.
AMD Ryzen 7 7700, Asus ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI, ARCTIC Freezer 34 eSports DUO, Corsair Vengeance RGB 32GB DDR5 6000MHz CL30, Sapphire Pulse 9070 XT, Fractal Define R6, Corsair RM650x, Kingston KC3000 1TB, Patriot VIPER VP4300 Lite 2TB
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“