Problém s USB klávesnicí

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
OXI
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problém s USB klávesnicí

Příspěvek od OXI »

Mam USB bezdrátovvou klávesnici Creative Desktop wireless 6000 a pracuje jenom ve Windows, když chci cokoliv se systémem, tak musim připojit klávesnici na PS2.
Ikdyž dám v biosu USB keyboard enabled tak stejně pořád nefachá.

Má někdo ten samej problém, popřípadě řešení :oops:
hasman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hasman »

nenapsal si chipset atd.
ja mam takovy podobny problem, ze mam na jednom starym PC odpaleny PS2 pro klavesnici a tak musim mit usb klavesnici, je to MSI ted nevim presny model na chipsetu VIA133 a zaboha tam nemuzu nainstalit nejaky linux :(
OXI
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OXI »

chipset je v popisu, je to nForce4, můžu jí zkusit dát do jinýho USB, ale pochybuju
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

musíte zapnout v BIOSu funkci USB keybord support nebo něco takovýho... pak vám pojede i v USB bez redukce bez windows :wink:
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

aha, sorry... nedočetl jsem to do konce... :) tak v tom případě ti asi neporadím... s bezdrátama nemám zkušenost a taky bych si to nikdy nekoupil... sice je pěkný, že můžeš být třeba 5m od komplu, ale furt do toho akorát cpeš baterky... nezdá se mi to výhodný
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
hasman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hasman »

tak u mne to mam samozrejme zapnuto v Biosu a u Windows nemam problem , ale linux nenainstaluju behem instalace se to kousne a klavesnice vubec nereaguje, s tema baterkam mas pravdu , rad jsem se vratil zpet k normalni dratum
swarm
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swarm »

Já jsem u sebe ještě musel aktivovat volbu "USB legacy" (krom podpory USB keyboard... mam trochu netradicni bios, tak ted nevim, jak je to jinde). Mam MS Wireless Natural MultiMedia Keyboard + Wireless IntelliMouse Explorer 2.0 set. Jinak drat/bezdrat nema na pocitac zadny vliv - problem tady neni v tom, ze je klavka bezdratova, ale ze je USB.

2*EasY_TarGeT*: Nesouhlasim s tebou. Mel jsem nazor jako ty, ale v breznu 2005 jsem byl od Microsoftu podarovan timhle bezdratovym setem a na baterky, ktere tam byly prilozene mi jede klavesnice jeste dnes (2 obyc tuzkovky) a v mysi jsem je menil dva tydny zpatky (taky 2). Pouzivam je denne (a i v noci, jako treba dneska, protoze dokoncuju jeden projekt :-)). Jednou za rok menit baterie mi neprijde jako zas moc velke omezeni. Naopak vyhody jako, ze muzu psat i z postele (pres pul obrazovky mam lupu a kurzor ovladam pres radiovy ovladac ATI X10) jsou vyborne zvyseni konfortu.
Diagon Swarm -> Můj NB blog viz. [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
OXI
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OXI »

Já budu mít tenhle problém nejspíš kvůli tý desce, jinak si to nemůžu vysvětlit, DFI Infinty Nf4, je skvělá, ale USB klávesnice jí nesedí
Topey
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

JJ

Příspěvek od Topey »

Jj,tohle je naprosto normalni,vezmi si manual k ty deste a kukni na uplne vsechny jumpery,ktery tam mas,protoze nektery desky maji nastaveno primarne PS2,takze staci prehodit jumba a melo by to jit. Rikam melo :lol:
Mno co ti neposle deska,to ti BIOS proste nenajde,kdybys chtel :D :-D :) Zkus to a napis...
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“