Interl D820 nebo AMD 64 3700+
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee, PKBO
- Adal
- Začátečník
-
- marao
- Červená karta
-
já jsem stejně intelák, ale na hry to vážně mít nebudu, nikdy jsem AMD nějak nepochopil finančně to nějak moc zase neřeším jestli už tam bude rozdíl 1000-2000 tak to mě nezabijeAdal píše:920 taky nechce.mel by řict kolik chce investovat.ja bych ted nove pc nebral za chvilku vydá intel conroe a jak to tak vypadá tak to bude po dlouhé době povedený proc. od intelu(snad).amd taky chystá nový socket,tak uvidíme co z toho vzejde.
- marao
- Červená karta
-
jsem se ted rozhodoval takže procesor Intel D 920 raději tu chvilku počkám 2x512 DDR2 533, hdd WD 250GB sataII 16MB. GK NX6800GS TD 256MB DDR3 tak co vy nato?marao píše:já jsem stejně intelák, ale na hry to vážně mít nebudu, nikdy jsem AMD nějak nepochopil finančně to nějak moc zase neřeším jestli už tam bude rozdíl 1000-2000 tak to mě nezabijeAdal píše:920 taky nechce.mel by řict kolik chce investovat.ja bych ted nove pc nebral za chvilku vydá intel conroe a jak to tak vypadá tak to bude po dlouhé době povedený proc. od intelu(snad).amd taky chystá nový socket,tak uvidíme co z toho vzejde.
- BLOOR
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Co dodat, skvělá volbamarao píše:jsem se ted rozhodoval takže procesor Intel D 920 raději tu chvilku počkám 2x512 DDR2 533, hdd WD 250GB sataII 16MB. GK NX6800GS TD 256MB DDR3 tak co vy nato?marao píše: já jsem stejně intelák, ale na hry to vážně mít nebudu, nikdy jsem AMD nějak nepochopil finančně to nějak moc zase neřeším jestli už tam bude rozdíl 1000-2000 tak to mě nezabije
- Mossad
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
hm ja bych si koupil 1gb ram a druhou casem... jak bylo receno je to par % , a nebo kup rovnou 2x1gb... rozhodne bych nekupoval 533mhz ramky, jsou to relativne sroty, mala frekvence vysoke latence... videl bych to tak na 800mhz DDRII alespon to 1GB, casem dokoupis...
jinak newim co si nepochopil na amd, ale ja mel intel pouze 8088 (cti XT), iP75 (v te dobe melo amd K5-PRxx a to stalo zahouno) a potom PII233 pozdeji PII 400Mhz celer... od ty doby jedu na amd... kdyz pominu ze prvni bylo palomino xp 1800+ ktere vazne topilo (60* s boxem v absolutne nevetrane skrini se zdrojem 8cm fan) tak od ty doby uz jen amd low temperaturezz... intely at si rikate co chcete sou stejne sroty ;] a nejaky kydy typu intel chipset + intel cpu sou fakt zcestny... vim co mi fpraci proslo pod rukama... mozna intel cpu + intel original mobo - ale kdo to koupi? je to predrazeny a nejde na tom vetsinou ani oc ;]... nicmene pokud jsi inteloidni jak pises tak neni treba te nutit do niceho co nechces... od toho tu jsou firmy alespon 2, aby mel clovek moznost vyberu...
co se tyka desky, mam pocit ze asus vydal vyjadreni ze jejich mobo bude podporovati nove cpu? ale tusim ze to je i975... enemze ta cena techle desek je fakt sux...
jinak newim co si nepochopil na amd, ale ja mel intel pouze 8088 (cti XT), iP75 (v te dobe melo amd K5-PRxx a to stalo zahouno) a potom PII233 pozdeji PII 400Mhz celer... od ty doby jedu na amd... kdyz pominu ze prvni bylo palomino xp 1800+ ktere vazne topilo (60* s boxem v absolutne nevetrane skrini se zdrojem 8cm fan) tak od ty doby uz jen amd low temperaturezz... intely at si rikate co chcete sou stejne sroty ;] a nejaky kydy typu intel chipset + intel cpu sou fakt zcestny... vim co mi fpraci proslo pod rukama... mozna intel cpu + intel original mobo - ale kdo to koupi? je to predrazeny a nejde na tom vetsinou ani oc ;]... nicmene pokud jsi inteloidni jak pises tak neni treba te nutit do niceho co nechces... od toho tu jsou firmy alespon 2, aby mel clovek moznost vyberu...
co se tyka desky, mam pocit ze asus vydal vyjadreni ze jejich mobo bude podporovati nove cpu? ale tusim ze to je i975... enemze ta cena techle desek je fakt sux...
..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::
Gygabite - ©Hlupak
- BLOOR
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tohle už nemá cenu rozebírat (Intel vs AMD), to bysme tuhle diskuzi nikdy neukončili. Co je hlavní marao si už vybral a to správně !!! Tak to tak nech !!!Mossad píše:hm ja bych si koupil 1gb ram a druhou casem... jak bylo receno je to par % , a nebo kup rovnou 2x1gb... rozhodne bych nekupoval 533mhz ramky, jsou to relativne sroty, mala frekvence vysoke latence... videl bych to tak na 800mhz DDRII alespon to 1GB, casem dokoupis...
Mossade nechci být tvůj nepřítel ok?
- Radkoff
- Začátečník
-
- Adal
- Začátečník
-