Výstraha: AC Accelero X2 neuchladí Radeony X1900XT/XTX

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

OBR píše:ja ho mam na X1800XT a X1900XT a jsem spokojenej VELICE, OC se mi zvedlo z 730/880 na skvelych 750/910, a karta je stejne tepla jako predtim tak nevim nevim.
Accelero je super chladič, ale chce to velice dobře větranou skříň. Nicméně, nehodí se pro SLI (Crossfire). Měl jsem 2 ks a jeden jsem musel prodat, protože z první karty se foukal horkej vzduch na tu druhou, a ani v CoolerMaster Stacker jsem to neměl jak větrat. Tak jsem to zkombinoval na 1x Accelero a 1x NV5 a pohoda :-) Obě karty v zátěži max 65C jádro, což je na 7800GTX na 520MHz fantastická hodnota..
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

asi u něj bude nevýhoda, že nefouká ven jako silencery a taky by to pro něj chtělo fan (tunel) do bočnice.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

stanat630 píše:Možná ti borci, co jim to shořelo :onfire: , to nemuměli správně nainstalovat na tu GK...
taky bych to tak widel...protoze nechce se me verit ze by AC vyrobilo takovej shit......to je proste blbost.
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“