Modrá smrt přichází nečekaně ...

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Modrá smrt přichází nečekaně ...

Příspěvek od GoodMan »

Nevím jak jinak to pojmenovat, docela to vystihuje můj problém ...

Komp mi začal cca před třemi dny padat, modré smrti atd. Myslel sem, že se přehřívají paměti, hodil jsem tedy vše na default s tím, že to pojede no problem. Ovšem když mi při hraní CoD 2 opět spadl, to mi nedalo a dělal jsem testy:

Prime95 - 8 hod. stable, sice to nejni moc, ale mělo by to stačit ne?
Memtest86 - 20 passů bez jakékoliv chyby.
3D Mark06 - Opět dojel no problem, jenom s menším počtem bodů bez OC.
Několik hodin hraní CoD 2, internet atd. - zcela stable.

Všiml sem si, že restart nastává po kliknutí na ikonku TeamSpeaku, podruhé, potřetí je vše ale zase v normálu :?. Ještě mě napadá, že je chyba v systému, ten jsem ale instalovat tuto sobotu, čili před čtyřmi dny (SP2 + kritické aktualizace instalovány okamžitě).
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

Hele nemas ty internet pres KTKnet? Pokud jo a mas ten modem pres USB tak se staryma ovladacema padaly win zcela necekane...
ale jak tak koukam na popis mas MB se sitovku takze to asi nebude ten problem :wink:

jinak klasika -> nove ovladace na vsechno+bios

ten PC je novy nebo to zaclo delat az po reinstalaci OS?
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Ovladače aktuální na vše (grafika, deska atd). Net od KTK nemám, nebydlím přímo v Kopřivnici, ale kousek vedle :).

Nový není, cca 5 a půl měsíce, začalo to dělat až teď, po reinstalaci OS.

/ Nyní to opět udělalo, když jsem chtěl zapnout TS, začínám si myslet, jestli není chyba v disku nebo systému, RAM nebo CPU s tím co dočinění asi nemají ...
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Vyřešeno, bylo něco se systémem, po formátu a nové instalaci jede vše jak má ...
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“