GigaByte MAYA GV-N66T128VP 128MB monitor "no signal

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Budulman
Začátečník
Začátečník

GigaByte MAYA GV-N66T128VP 128MB monitor "no signal

Příspěvek od Budulman »

vlastním tuto kartu a do dnešního dne fungovala skvěle, nejsem hráč tak jednou měsíčně a dnes jsem si nainstaloval HL2 a po spuštění hry zhasne monitor s nápisem "no signal" PC jede ale musím resetovat, tak jsem spustil 3D Mark a stejná reakce, není taktovaná

jedná se přesně o tuto:http://www.czechcomputer.cz/product_ima ... F80058DD74

sestava je Athlon XP 2600+
512MB DDR
40GB HDD
400W zdroj

díky za každé info
ASUS A6T AP017
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

refresh monitoru? pokud ne a dela to v kazdem 3d tak asi reklamace...

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tohle se mi stalo když jsem kdysi domu přinesl Leadtek 6600, tenkrát jsem to přehodil na DVI a jelo to. Zkus to taky ... (sice to zřejmě neřeší příčinu, ale aspon něco :) )

Když jsem to pak náhodou po několika měsících přehazoval zase na D-Sub tak už to jelo normálně (mezitim probehl akorát reinstal woken)
Goldnoob team proud member!
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

mám ji v DVI a refresh 60MHz víc ani mín nejde, jelo to v pohodě, ale ted nejde ani spořič hned to zhasne z ničeho nic,
ASUS A6T AP017
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Máš možnost zkusit v jiném PC ? Zkoušel jsi přeinstalovat drivery k MB a ke grafice ?
Goldnoob team proud member!
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

Thellwin píše:Máš možnost zkusit v jiném PC ? Zkoušel jsi přeinstalovat drivery k MB a ke grafice ?
ovladače jsem dal nové, ale v jiném PC jsem to neměl mám tu jedno s ATI musel bych reinstalovat Wokna, tento problém se mi stal přes noc, večer to jelo normálně a ráno po zapnutí když naběhl spořič tak byla černá obrazovka s nápisem no signal
ASUS A6T AP017
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

Tak dnes ráno jsem to zapnul a dal jsem jeden zápas NHL 2006 a jelo to zase normálně, no a ted to už zase nejde, tak si myslím, že je to asi zdroj mám tento http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=10358

mám tu 300W Fortrona který má lepší hodnoty neš tenhle s**č, ale je to právě jen 300W myslíte že to utáhne?
ASUS A6T AP017
Slayer
Nováček
Nováček

Příspěvek od Slayer »

Budulman píše:Tak dnes ráno jsem to zapnul a dal jsem jeden zápas NHL 2006 a jelo to zase normálně, no a ted to už zase nejde, tak si myslím, že je to asi zdroj mám tento http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=10358

mám tu 300W Fortrona který má lepší hodnoty neš tenhle s**č, ale je to právě jen 300W myslíte že to utáhne?
Fortron je takovej malej zázrak, já bych mu věřil víc než CyberCasu.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“