LOTR: Battle for Middle Earth
Moderátor: Baneshee
- Alechandro
- Nováček

-
Problém
Ahoj,
hraju kampaň za dobro, jsem v tom kole, jak utečou ti dva malí šmejdi Smíšek a Pipin do lesa k Entům. Je tam nějakej časovej limit asi 8 min, ale mě to po chvíli - cca po 4 minutách zabije všechny moje vojáky a prohrál jsem. Nevím vůbec proč, poradíte mi někdo plís?
hraju kampaň za dobro, jsem v tom kole, jak utečou ti dva malí šmejdi Smíšek a Pipin do lesa k Entům. Je tam nějakej časovej limit asi 8 min, ale mě to po chvíli - cca po 4 minutách zabije všechny moje vojáky a prohrál jsem. Nevím vůbec proč, poradíte mi někdo plís?
- J X P
- Středně pokročilý

Re: Problém
hru preinstaluj vcetne patchu a vse ti pojede. toto je problem po preinstalaci systemu a nasledneho spousteni bez korektnich udaju v registru.Alechandro píše:Ahoj,
---
- Katalyzator
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- HEADSHOTER
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
LOTR
Lotr je naj stratégia akú som hral, sú tam dost dobré efekty a aj grafika už sa nemozem dockat na marec kedy vynde BFME 2 
MSI K8N Neo4 F, AMT Athlon 64 3200+ socket 939, MSI NX 6600GT PCI-E 16x, 512mb ram 400mhz
- niatheppe
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Lucca píše:Hm, koukám že Rohany moc nemusíte. Já mám ráda jejich hrdiny nejvíc toho trpaslíka a Legolase, ovšem když sem zkoušela Gondory, šlo to všechno tak nějak líp
.. Rohani sou good, ve skirmishi je mam nejradši protože maj Aragorna, to je docela našlapanej fighter, budovy mu taky nedělaj problém, ničí je rychlejc než katapulty. Co sem oběvil až nedávno je druhý kouzlo u Theodena, nevim jak se menuje, ani nevim co to s okolníma jezdcema provede, ale ta jízda je potom hodně těžko zastavitelná, fakt mazec.
- Thellwin
- Administrátor

Mám za sebou pár misí. Ze začátku mě to zrovna nechytlo, ale dal jsem tomu čas a docela mě to baví. Malou připomínku bych měl k vyváženosti misí, protože buď jsem to nějak zatim nevychytal a nebo to nevychytali v EA ... jsou mise (tech par co jsem zatim dal) ktery se daji doslova projet na jeden zatah a za pár minut je hotovo aniz by mi nekoho vic škrábli a jsou mise (teď zrovna dvě za Rohan) kde mě drtí neskutečně
Hw náročnost je ok, jedu na max + 4xAA a 8xAF (AF asi celkem zbytečnost, ale pro dobrej pocit).
Hw náročnost je ok, jedu na max + 4xAA a 8xAF (AF asi celkem zbytečnost, ale pro dobrej pocit).
Goldnoob team proud member!
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No pockej na posledni misi.. Nebudu ti prozrazovat o co jde, ale je to fakt narez.... Tam te teprve budou drtit:)
Nabavily me mise typu cistka mapy. Jsou pak v tesnem sledu za sebou a je to pak nuda. Navic nepratle chodi porad dokola a je to silene se nekdy ubranit. Doprucuju si hrdiny nechat vztrenovat na rank 10. Treba takovy Gandalf pak ze svym kouzlem umi zlikvidovat treba 100 nepratel najednou
Nabavily me mise typu cistka mapy. Jsou pak v tesnem sledu za sebou a je to pak nuda. Navic nepratle chodi porad dokola a je to silene se nekdy ubranit. Doprucuju si hrdiny nechat vztrenovat na rank 10. Treba takovy Gandalf pak ze svym kouzlem umi zlikvidovat treba 100 nepratel najednou
- niatheppe
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

Já jsem Helmův Žleb hrál zrovna dneska a nepřišlo mi to tak strašný, sice při pohledu na těch mých pár vojáčků a na to co mi tam nabíhalo jsem moc nevěřil že to vyhraju, ale podařilo se hned na první pokus. Akorát tam mělo bejt nějaký upozornění, že Gandalf se nedostaví automaticky, ale až po kliknutí na tu vlaječku, ušetřil bych si asi 5 minut zoufalé obrany 
Naposledy upravil(a) Thellwin dne sob 18. úno 2006, 20:16, celkem upraveno 1 x.
- J X P
- Středně pokročilý

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak mam za sebou další víkend totalne strávenej u tyhle hry.
Hráli jsme s kámošem proti PC a při použití map pro 8 hráčů, kde jsou jen outposts je to docela nářez. Zvlast pokud si človek vezme Rohan kterej nemůže svy dobitý uzemi moc dobre branit.
4x Hard soupeř dokázal pekne potrápit
Za Gondor je to pohoda, jejich veže to brání solidně.
Hráli jsme s kámošem proti PC a při použití map pro 8 hráčů, kde jsou jen outposts je to docela nářez. Zvlast pokud si človek vezme Rohan kterej nemůže svy dobitý uzemi moc dobre branit.
4x Hard soupeř dokázal pekne potrápit
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Thellwin
- Administrátor

Já mám momentálně hotovo skoro všechno za "Dobrou" stranu a můžu jít na Black Gate, ale zatím procházím ty zbylé mapy, abych trochu naboostoval hrdiny, protože jsem na ně během kampaně dost s..l
(Jinak jsou to dost kingové, protože v 7 zrubou celou mapu celkem bez problémů a to ten jeden hobit je ještě spíš do počtu)
- niatheppe
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
To je pravda, zatim sem se vypracoval na tu úroveň, že sem schopnej dát si za rohan prosti sobě dva mordory na hard, ale už je to docela brutus. Za gondor se hraje líp, když já ten rohan nějak rádSentenced píše:Tak mam za sebou další víkend totalne strávenej u tyhle hry.
4x Hard soupeř dokázal pekne potrápitZa Gondor je to pohoda, jejich veže to brání solidně.
- niatheppe
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jestli myslíš to číslo, ktery vidíš pred startem levelu, tak si myslim, ze je to proste jen orientační kolik uz si toho kdy vyhral/dohrál... Aspon jsem tedy neprisel na nic, na co by to melo nejakej vliv.niatheppe píše:Nevíte někdo náhodou k čemu je ve skirmishi to levelování armád?? Už mam Rohan na čtvrtym levelu, ale jaksi nevim do čeho se to promítá.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- KuBina
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Čim větší lvl armády, tím víc má armáda životů a myslim že od 2. lvl + se v každé družině automaticky doplňují padlí členové družiny, stejně jako by stály u kouzelné fontánky....Nevíte někdo náhodou k čemu je ve skirmishi to levelování armád?? Už mam Rohan na čtvrtym levelu, ale jaksi nevim do čeho se to promítá.
- niatheppe
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tady se asi nerozumíte/nerozumíme.
Je jasný, že level armády/skupiny má vliv na její schopnosti - čim vyšší, tim víc hitpoints, tim vetsi síla a udernost, obnova jednotek atd.
Já mel za to, že se ptáš na to číslo ktery se objevuje jeste PRED tím než loadneš hru, proste to čislo u vyberu rasy ... nikoliv číslo ve hře .
Je jasný, že level armády/skupiny má vliv na její schopnosti - čim vyšší, tim víc hitpoints, tim vetsi síla a udernost, obnova jednotek atd.
Já mel za to, že se ptáš na to číslo ktery se objevuje jeste PRED tím než loadneš hru, proste to čislo u vyberu rasy ... nikoliv číslo ve hře .
- niatheppe
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
... jo pochopil si mě dobře, přesně to sem měl na mysli. Myslel sem, že Kubina taky.Sentenced píše:Tady se asi nerozumíte/nerozumíme.
- KuBina
- Nováček

- Kontaktovat uživatele: