Mirkana píše:jsou lepší pro karty 7800 ? i lepší než 82.12 ? diky
U každých driverů co vyjdou se ptáš jaký jsou a jestli už je někdo zkusil ... co takhle je vyzkoušet sám a pak sem napsat své poznatky ? Tohle mi přijde skoro jako posthunt ...
U každých driverů co vyjdou se ptáš jaký jsou a jestli už je někdo zkusil ... co takhle je vyzkoušet sám a pak sem napsat své poznatky ? Tohle mi přijde skoro jako posthunt ...
jj taky uz jsem mu to chtel napsat
Ja si nove ovladace projedu ve hrach, pripadne nejaky ten graficky benchmark a pak se rozhoduju. Uz se mi ale dlouho nestalo, ze bych se vracel. Navic pouzivam jen oficialni ovladace ze stranek nVidie.. Ted tedy 81.98 a jsem v pohode. Nejsem takovej blazen abych delal buhvi jakz mereni. Ale kdyz slapou v pohode proc si nedat nejnovejsi
no a co že se ptám od toho to je tady forum ne? ne nějakej zkušební ustav kam budu jen psát jak jsem se vším zpokojenej ale taky se ptát ne
nechápu o co jde jen se ptám jestli je někdo zkusil tím jsem něco porušíl ?
Naposledy upravil(a) Mirkana dne pát 17. úno 2006, 13:52, celkem upraveno 1 x.
Thellwin píše:
jj taky uz jsem mu to chtel napsat
Ja si nove ovladace projedu ve hrach, pripadne nejaky ten graficky benchmark a pak se rozhoduju. Uz se mi ale dlouho nestalo, ze bych se vracel. Navic pouzivam jen oficialni ovladace ze stranek nVidie.. Ted tedy 81.98 a jsem v pohode. Nejsem takovej blazen abych delal buhvi jakz mereni. Ale kdyz slapou v pohode proc si nedat nejnovejsi
no a co jako by jsi tím změnil že by jsi mi to napsal
Mirkana píše:no a co že se ptám od toho to je tady forum ne? ne nějakej zkušební ustav kam budu jen psát jak jsem se vším zpokojenej ale taky se ptát ne
A co takhle se prestat ptat a otestovat si to sam? Tim ze se v kazdem threadu zeptas jestli je uz nekdo zkousel nikomu nepomuzes
Mirkana píše:no a co že se ptám od toho to je tady forum ne? ne nějakej zkušební ustav kam budu jen psát jak jsem se vším zpokojenej ale taky se ptát ne
A co takhle se prestat ptat a otestovat si to sam? Tim ze se v kazdem threadu zeptas jestli je uz nekdo zkousel nikomu nepomuzes
jasny už mi to psali 2 lidi omlouvám se přiště udělám ale nemusí mi to psat 10 lidí
Musim ti to napsat proto, protoze se ptas absolutne v kazdym threadu o ovladacich. Borče s tebe mam dost.
Nikdo ti nezakazuje ti prispet do threadu o ovladacich, ale ne takhle http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=54017
ale treba zkusit a napsat svuj nazor.
Nemusis vzdy pokladat otazku jaky jsou, staci projet par threadu a zjistis, ktery ovladaci lidi chvali, ktery naopak nedoporucujou..
musim povedat ze na mojej 6800GT idu super 83.40.skusal som aj 83.60 ale nedoporucujem aspon s mojej strany neviem jak u vas ale sa mi rozpadaval obraz ...
moja zostava :MB - MSI P35 Neo2 Fir ,, Intel Q6600 2,4GHz @ 2,8GHz ,, 4 x 1GB RAM DDR2 800MHz,, 500GB HDD ,, MSI 9800GTX OC ,, SB Audigy 2 ,, 350 W zdroj
do ted jsem pouzival tyhle 83.40 ale po precteni jednoho prispevku zde jsem opet skusil Ztweak 82.12 a v 3Dmarku06 my vyskocilo skore o cca200bodu.
Takze 82.12 si myslim lepsi,tyhle pro uzivatele 6800 a vys7xxx
Palec123 píše:Musim ti to napsat proto, protoze se ptas absolutne v kazdym threadu o ovladacich. Borče s tebe mam dost.
Nikdo ti nezakazuje ti prispet do threadu o ovladacich, ale ne takhle http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=54017
ale treba zkusit a napsat svuj nazor.
Nemusis vzdy pokladat otazku jaky jsou, staci projet par threadu a zjistis, ktery ovladaci lidi chvali, ktery naopak nedoporucujou..
vidím že jsi opravdu dobrej já si počkám a připomenu ti taky tvoje trapny dotazy.
ale jinak už jsem psal že to nepotřebuju aby mě to psalo 10 lidí ale to neva pro tebe to napíšu ještě jednou je videt jak chápeš
tak som ich skusil ale dosialhol som menej bodov, oproti Z-Tweaked 82.12!!! prepad, skusil som aj 83.62, 83.90 ale stale mam menej oproti Z-Tweaked 82.12 cize este to skusim v hrach ale asi zostanem pri 82.12