S gamepadem u Splintera si nejsem jistý,ale zpět k Thiefovi:na adrese:
http://www.graphics-by-john-p.com/textu ... ndex.shtml si stahneš několik instalačních balíčků s texturama hlavního hrdiny (Garreta),nepřátel a největší je balík textur prostředí (něco kolem 30 Mb),po instalaci všech těchto balíků z Thiefa uděláš tak trochu jinou hru bez znatelnějšího dopadu na výkon.Já sám jsem je stahnul všechny a nestačil jsem se divit.Po instalaci Thiefa mi hra nepřišla sama o sobě po graf.stránce nijak špatná,pak jsem ale objevil výše zmíněnou adresu a rázem jsem na podlahách viděl jednotlivý fošny,spáry mezi nimi a na fošnách leta (zkrátka dřevo,jak má vypadat).A to není jen tohle,spoustu textur ve hře ti to předělá na vyšší rozlišení a fakt to vypadá zcela jinak.Třeba Garret,za kterého hraješ (je to zloděj-ideální platforma pro vznik stealth akce) vypadá špičkově,má takovou kapuci,přepásanej řemeny,po instalaci nových textur jsou zcela jasně vidět i přesky na těch řemenech,nevím,co máš za kartu,ale mě se ty jeho přesky ve tmě krásně lesknou a blyští,jsou tam i nový textury jeho zbraní,takže když se přepneš do first person pohledu (na výběr je i third person view) vidíš krásný textury dýky,luku a obušku,je toho opravdu hodně.Píšeš,že stahuješ demo,tak zkus a uvidíš,ale jestli se pro Thiefa rozhodneš,doporučuju ti ty textury,fakt pecka.Žádný bordel nedělaj,comp stabilní,nic nepadá,mám je tam a jen si užívám zlodějinu.Hodnocení Deadly Shadows na Tiscali je 90%.Jinak i já jsem nejdřív dohrál Chaos Theory,Thief mi ležel v šuplíku.Nedávno jsem ho rozjel a pecka,ta hra má úplně jiný přednosti,než je grafika.Já třeba můžu říct,že jsem při paření nezažil lepší atmosféru,než právě u Thiefa.Dokážu se absolutně sžít s Garretem a právě atmosféra je podle mě u hraní předpoklad číslo jedna!!!
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN