Pomoc s vyberem 8-) !! M6VA vs A6VA !!
Moderátor: Don
- eXii
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Pomoc s vyberem 8-) !! M6VA vs A6VA !!
Zdarec , rozhoduji se mezi temito dvejma notebooky ASUS A6VA a ASUS M6VA . Vim ze jsou to skoro totozne ntb ... jen jsem se chtel zeptat na rozdily tech displeyu ... vim ze ten M ma vetsi mozny rozliseni ,ale zase ten A ma glare .. tak proto bych se rad dozvedel ,kterej z nich ho ma lepsi !! Predem diky za odpovedi
- sh
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomoc s vyberem 8-) !! M6VA vs A6VA !!
no vidis to hodne spatne glare znamena leskly, ovsem M6 ma ZBD tj garanci 0 vadnych bodu, cili kdyz budes mit vadnej pixel tak ti to reklamujou u A6V mas smulu... jinak A6V je plast a M6 je slitina... kvalitou zpracovani je to totalne odlisnej ntb ) takze ber M6 a neres toeXii píše:Zdarec , rozhoduji se mezi temito dvejma notebooky ASUS A6VA a ASUS M6VA . Vim ze jsou to skoro totozne ntb ... jen jsem se chtel zeptat na rozdily tech displeyu ... vim ze ten M ma vetsi mozny rozliseni ,ale zase ten A ma glare .. tak proto bych se rad dozvedel ,kterej z nich ho ma lepsi !! Predem diky za odpovedi
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
- prf.KuBA
- Středně pokročilý
Thread o M6VA je tady a o A6VA tady. Pročti si je ať se nemusí některé poznatky popisovat stále dokola.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- Lord
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele: