Nevíte někdo jestli se na této desce dá regulovat alespoň jeden fan přímo připojený na desku např.speedfanem.Potřebuju jestě snížit otáčky na Zalman 7000A-CU a ve zdroji.
edit Wilik:
zkusenosti jsou zatim takove ze jsem musel dat command rate u pameti na 2T jinak mi padal word
jinak zatim neni cas az ten cas bude tak pridam testy jinak tady je par recenzi:
ppcg4 píše:Nevíte někdo jestli se na této desce dá regulovat alespoň jeden fan přímo připojený na desku např.speedfanem.Potřebuju jestě snížit otáčky na Zalman 7000A-CU a ve zdroji.
a proc to nezkusis?bud to pujde ci ne , btw kdyz ne , tak si to sam muzes regulovat , staci odpor , ci prodavaji rovnou regulator za par kacek..
Já tu desku ještě nemám,ale moc se mi líbí.Měl jsem ASUSe s P4 a moc se mi tahle regulace podle teploty hodila.Nechci pořád hlídat teplotu a něco ručně nastavovat.A cele to chci kvůli max.tichosti.
vcera sem ji videl poprve... nicmene na netu je o ni vesmes prd spis nic... koukam se ted do manualu a tam je neco jako maximum voltage 1.45V i kdyz to ma manual setings ale tam uz se nechlubi jestli to jde vic prez max nebo ne... aby to netrpelo tim co ATIXpress 200 s temahle ULi mustkama... 1.45V neni pro oc uplne dostacujici ... kdyby aspon 1.5V tak je to cajk ale takle... argh...
Zdravim takze pisem sem kedze moja tema je uzamknuta. Tak s doskou uz mam ake take skusenosti a som velmi spokojny. Pamate mam 2,5-3-3-8 s 1T. Stabilita otestovana pri athlone64 3000+ 1,8GHz @ 2,25GHz. Myslim ze kludne zajdem dalej. Aky pouzivas bios?
Mozno konkretne niektore nastavenie nemas spravne.
Myslim ze po nejakych 9 hodinach prime95 testovania mi word nepadne...
S pozdravom. R
richye píše:Zdravim takze pisem sem kedze moja tema je uzamknuta. Tak s doskou uz mam ake take skusenosti a som velmi spokojny. Pamate mam 2,5-3-3-8 s 1T. Stabilita otestovana pri athlone64 3000+ 1,8GHz @ 2,25GHz. Myslim ze kludne zajdem dalej. Aky pouzivas bios?
Mozno konkretne niektore nastavenie nemas spravne.
Myslim ze po nejakych 9 hodinach prime95 testovania mi word nepadne...
S pozdravom. R
rikam (v tom zamklem threadu) desku mam cca tyden a na dukladne testovani jeste nebyl cas, mozna jde o to ze se nemaji radi pameti fakt jeste nevim, jinak bios je tam 1.40
Cus holky a kluci. Ja mam tuto desku od listopadu 2005(koupil jsem ji v Nemecku). Deska neni vhodna pro OC. Ma napetove omezeni + zamknute FSB nad 274Mhz. Napetove omezeni obejdete pomoci hardwarove upravy a FSB omezeni pomoci upraveneho BIOSu. Mam Opterona 144 a kvuli temto omezeni se dostanu jeno na 2,48GHz. Nejak mi to ale neva. Koupil jsem ji hlavne pro nativ. podporu AGP 8x a PCI-E 16x. Mam jeste starou AGP kartu.
S novym BIOSem 1.6 se mi blbě dostava do BIOSu. Mam USB klavesnici a obcas se do nej pres F2 nemuzu dostat. Musim komp odpojit od napajeni a znovu zapnout( potom to facha). Nevite co s tim? Ja vim, reseni je naistalovat si zpet stary BIOS, ale to se mi nechce. Jinak spokojenost. Tom