Pasující a ucinný chladic na leadtek 6600 gt OC pro AGP?

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
macinn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Pasující a ucinný chladic na leadtek 6600 gt OC pro AGP?

Příspěvek od macinn »

CAU POTREBOVAL BYCH RADU S VYBEREM CHLADICE NA MOU PRETAKTOVANOU 6600 GT. LEADTEK SICE POUZIL CHLADIC VLASTNÍ - JE I TICHÝ , ALE PRI HRACH MI TO VYLEZE I NA 80 STUPNU , COZ SE MI ZROVNA NELIBÍ.MUZETE MI PORADIT NEJAKY CHLADIC KTERÝ BY TAM PASOVAL BEZ JAKÝCHKOLIV UPRAV?MAM TO PRO AGP VERZI.VSUDE JSOU NA PODELANÝ ATINY ANEBO NA JINÝ GF NEZ MAM JA.DÍKY VSEM
BLOOR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BLOOR »

Mám v plánu koupit chladič od Primecooleru, nebo jestli máš víc peněz tak Zalman, + pasívy na paměti

př. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31661
+ http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32331

Výběr je na tobě co se ti líbí (LED, nebo bez), ale hlinikovej bych nekupoval, spíš celo-měděnej nebo napůl
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

kdyz uz tak zalmana, ma to lepsi lozisko, ten primecooler je takovy polovicaty reseni bych rekl....

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
macinn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od macinn »

díky za tipy ale radsi bych sel do toho zalmana - to je kvalita to je bez debat.Ale ja bych potreboval konkretni typ.Muzete mi nekdo poslat nejakej link ,odkaz ci konkretní model zalmana.dik
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tenhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29997 (Al-Cu) nebo tenhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29998 (Cu) - rozdíly v teplotě minimální, ale v ceně taky (btw, tady je momentálně skladem nemají, tak se můžeš pokud na to spěcháš kouknou i jinam).
Goldnoob team proud member!
macinn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od macinn »

díky za typy, a vis jiste ze to tam bude pasovat.nerad bych to tam jeste nejak upravoval.mas s tim nejaky zkusenosti??
macinn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od macinn »

kuci, prosim vas kdyz koupim jednoho ze zalmanu uvedenych výse v linku,budu muset nejak hejbat ci upravovat chladic AGP/PCI E MUSTKU?Urcite uz s tim mate nekdo zkusenosti tak mi prosim dejte vedet....... :sad:
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Neni treba, chladic na tom mustku nechas tak jak je, tomu Zalmanu nevadi..
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Rolfi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rolfi »

Nevieta mi poradit ci existuje nejaky chladic na HIS pustek ale s rozpatim dier 45mm. ZALMAN nieco take ma ale s rozp. 43mm.
Na mojej GAINWARD 6600GT AGP je org. chladic v celku a chladi aj HIS mustek.
Obrázek
Takze ked chcem vymenit org. za ZALMANA VF700 tak musim zohnat aj chladic na HIS mustek
PC1- GA-EP35C-DS3R, E8400, Inno3d 8800GT, 4x 1GB PQI 800MHz, 2x 250GB RAID0
PC2- GA 7N400L Barton2500+@3200+(11*200),Gainward 6600GT AGP,2*256 400MHz RAM,120Gb Maxtor,DVDRW LiteOn 451
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“