Chladič na 7800 GTX
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- Ati
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Konfigurace PC a výsledky v 3D Marku (staré budu aktualizovat) viz . http://atispc.wz.cz
- Agaga
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No po pretaktovani 6600GT (cca 600/1200) se dostanes docela o dost dal nez s 6600 nonGT. Kdyz jsem ji kupoval, tak 6800 byla o dost drazsi a co je hlavni ja tu kartu vubec naplatilAti píše:jasně chápu ale rozdíl ceny mezi 6600 gt a 6800 uz není zas az tak velky a vykonove je to uplne jinde a navic si myslim zes mel koupit spis 6600 a to GT z ni udelat ... usetril bys
Taky jsem premejslel jestli ji nemam vymenit, ale zase vrazet prachy do AGP? A jeste k tomu prodat ji muzu, tak za 3000 a nejakou lepsi kartu sezenu min za 6000. A posledni vec je, ze vykon ty karty mi celkem staci (i kdyz zadnej zazrak to neni
Intel Core 2 Quad Q9300, ASUS P5Q PRO, Kingston 2x2GB DDR2, EVGA Geforce GTX260 896MB, HDD Samsung 1TB
- Ati
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no jo to je pravda ..... 
Konfigurace PC a výsledky v 3D Marku (staré budu aktualizovat) viz . http://atispc.wz.cz
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Mirkana
- Začátečník

-
- Agaga
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Zalmana VF700 jsem na 2x 7800GTX měl, a je to nejhorší chladič. Měď se rozehřeje a ten minivětráček to ani na max otáčky (kdy řve jak kráva) nestíhá chladit. Také jsem měl Primecooler, ta kopie Zalmana, a je to stejně špatně.Ati píše:takže myslite ze mám vzit silencera nebo zalmana ? zalmana vf700 alcu muzu mit za 584 Kč a zalman vf700cu za: 681 Kč a Arctic Cooling VGA Silencer 5 NV rev. 3 : 613,- Kč
tak comyslite kterej je teda ten pravej? nebo má smysl si počkat na novou sérii zalmanu?
Mnohem lépe je Artic Cooling NV5 Rev. 3 (do špatně větraného case) či Accelero X1 (do dobře větraného case). Jsou účinnější na chlazení a tišší.
Mám osobní a dlouhodobé zkušenosti se všemi čtyřmi chladiči a mohu doporučit jen modely od A.C. Měď od Zalmana vypadá pěkně, ale to je tak celé, co se o tom dá říci dobrého.
- Radim Štěpanec
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím. Zalman není na GTX stavěný, prostě to neutáhne. To samé X19XX. Na default to ve větrané skříni uchladí, ale jinak mu docházejí síly.radekhulan píše:Zalmana VF700 jsem na 2x 7800GTX měl, a je to nejhorší chladič. Měď se rozehřeje a ten minivětráček to ani na max otáčky (kdy řve jak kráva) nestíhá chladit. Také jsem měl Primecooler, ta kopie Zalmana, a je to stejně špatně.Ati píše:takže myslite ze mám vzit silencera nebo zalmana ? zalmana vf700 alcu muzu mit za 584 Kč a zalman vf700cu za: 681 Kč a Arctic Cooling VGA Silencer 5 NV rev. 3 : 613,- Kč
tak comyslite kterej je teda ten pravej? nebo má smysl si počkat na novou sérii zalmanu?
Mnohem lépe je Artic Cooling NV5 Rev. 3 (do špatně větraného case) či Accelero X1 (do dobře větraného case). Jsou účinnější na chlazení a tišší.
Mám osobní a dlouhodobé zkušenosti se všemi čtyřmi chladiči a mohu doporučit jen modely od A.C. Měď od Zalmana vypadá pěkně, ale to je tak celé, co se o tom dá říci dobrého.
Momentálně bych řekl, že nejlepší je na tyto verze Accelero, uvidíme, kdy konečně dorazí nová verze Zalmanu s HP.
X2 4800+, 2GB RAM, MSI 6150