Že by to bylo kvůli XP sp 2 ???
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Rammstein
- Začátečník

Že by to bylo kvůli XP sp 2 ???
Mno mám sestavu: 512mb ram, gf2, barton 2500 a přide mě že ve win XPSP2 de všechno nehorázně pomalu....třeba když se připojím k netu a otebři mozillu zatím mirandu a pak strongdc tak asi tak kolem minuty hrčí jak dkyby mu šlo o život, dřív sem měl SP 1 a byl oto v pohodě....Jinak mám ještě winME a tam to lítá v pohodě
pls help me 
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
- Rammstein
- Začátečník

- Dony
- Středně pokročilý

- Rammstein
- Začátečník

vše je v poho, adware v poho, spybot v poho, avg v poho, a ted sem dostranil zbytečné registry pomopci registry mechanic a jakio pomohlo to, ale není to furt to co by to mělo bejt, ale je to už lepšíDony píše:zkontroluj viry, spyware, aktualizace, ovladace (verze)
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: