EfineSS píše:No skousel jsem to i s tim lomitkem a nic.. Po zadani tohohle prikazu by to melo asi neco v te konzoli vypsat, jako ze to bylo aktivovany, ne?
Ano, vypíše to "HDRrendering" Jinak, zadává se při hře..a musíš bez FSAA..
A napsal jsi to vůbec se zpětným lomítkem a ne s normálním ?
//edit: Takze ruzne jsem prochazel net a hledal jak to zapnout.. Podarilo se.. Komu by to nahodou taky neslo zapnout, staci v souboru "system.cfg" nastavit u polozky HDRrendering pozadovanou hodnotu 1-11.. u toho souboru pak zaskrtnout atribut "jen pro cteni"
EfineSS píše:FSAA jsem vypnul.. A porad to nejde..
//edit: Takze ruzne jsem prochazel net a hledal jak to zapnout.. Podarilo se.. Komu by to nahodou taky neslo zapnout, staci v souboru "system.cfg" nastavit u polozky HDRrendering pozadovanou hodnotu 1-11.. u toho souboru pak zaskrtnout atribut "jen pro cteni"
EfineSS píše://edit: Takze ruzne jsem prochazel net a hledal jak to zapnout.. Podarilo se.. Komu by to nahodou taky neslo zapnout, staci v souboru "system.cfg" nastavit u polozky HDRrendering pozadovanou hodnotu 1-11.. u toho souboru pak zaskrtnout atribut "jen pro cteni"
no tak mě to náhodou zapnout nejde. jak jsem psal. nastavím hodnotu 1-11 zapnu hru, vypadá pořád stejně "hnusně" a po vypnutí je zase hdr... "0"
mam ATI to vadí?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64 Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
EfineSS píše://edit: Takze ruzne jsem prochazel net a hledal jak to zapnout.. Podarilo se.. Komu by to nahodou taky neslo zapnout, staci v souboru "system.cfg" nastavit u polozky HDRrendering pozadovanou hodnotu 1-11.. u toho souboru pak zaskrtnout atribut "jen pro cteni"
no tak mě to náhodou zapnout nejde. jak jsem psal. nastavím hodnotu 1-11 zapnu hru, vypadá pořád stejně "hnusně" a po vypnutí je zase hdr... "0"
mam ATI to vadí?
vadi lebo mas x800, u ati to funguje od x1x00 (treba sm3.0)
HDR podporuji vsechny DX9 ATIny.. Jenze HDR u Far Cry je implementovany v SM3.0, takze v teto hre rozjedou HDR jen majitele karet podporujicich SM3.0 (ATI X1xxx a GF6 & GF7)