blok voního chlazení

Chlazení PC pomocí vody - vodní systémy, bloky, hadice, nádoby, kompresory, atd.

Moderátor: morke

Odpovědět
vrabec.v.honza
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

blok voního chlazení

Příspěvek od vrabec.v.honza »

Zdáres lidi začínámm stavět vodníka a chtěl sem se někoho zeptat jestly nevý ceny mědi např na jeden blok 50x50x10 aj. nebo napiště za kolik jste kupuvaly a jaký rozměry díík
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

1. vo vodnom chladeni to vsetci videli, len nepocitovali potrebu odpovedat.

2. takyto kusok bede ti nikde nepredaju. bus zoberes 4 metrovu tyc za 8000, alebo nic.

3. hladaj v zbernych surovinach, ale je dost problem obcas to zohnat, ked nemas niekde znameho, co s tym robi.

4. cenu by som odhadoval tak okolo kila, ale ked ti niekto ma zozenie takyto kusok, tak ho aj pekne predrazi, lebo pre neho nema cenu sa s tebou zaoberat.
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
PachezZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PachezZ »

Sežene i menší než celou tyč ale tak malej kousek fakt ne , mi měli z Ferony kus asi 10x20 cm asi za 190,-
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
vrabec.v.honza
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

super tak to rozjedu ve velkým budu konkurence ertyho a možná galaxiho asi bude prodávat jeden blok na CPU za 400kč možná jestly to vyjde
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

vrabec.v.honza píše:super tak to rozjedu ve velkým budu konkurence ertyho a možná galaxiho asi bude prodávat jeden blok na CPU za 400kč možná jestly to vyjde
:lol: si ale hodne veris! To je ale dobre, konkurence se hodi :wink:
vrabec.v.honza
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

AlesShi píše:
vrabec.v.honza píše:super tak to rozjedu ve velkým budu konkurence ertyho a možná galaxiho asi bude prodávat jeden blok na CPU za 400kč možná jestly to vyjde
:lol: si ale hodne veris! To je ale dobre, konkurence se hodi :wink:

jo doufám že se mi podaří dostat na takovou úrověň zatím dělám expanzky do pozice pro CD-Rom ale zatím jenom vykresluju do konce týdne mám hotovo
radim2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od radim2 »

vrabec.v.honza píše: jo doufám že se mi podaří dostat na takovou úrověň zatím dělám expanzky do pozice pro CD-Rom ale zatím jenom vykresluju do konce týdne mám hotovo
kdybys měl v plánu dělat chladiče na grafiky i s chlazením pamětí....
mohlo by to jít dobře na odbyt
něco takového chybí
CPU: Intel Celeron D 325J 2.53@3.92GHz. Cooling: WB na CPU. MB: Intel 915G Powered by ASUS P5 GDCV-Deluxe. VGA: MicroStar NX6800GS-TD256E 256MB 425-1000@500-1200 RAM: Kingston DIMM 512MB DDR 400MHz Dual Channel Kit CL2. HDD: SATA Samsung 80GB. Case: EuroCase BMW. Zdroj: Eurocase SuperSilent 500W. Repro: 7.1. OS: Win: XP SP2
vrabec.v.honza
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

radim2 píše:
vrabec.v.honza píše: jo doufám že se mi podaří dostat na takovou úrověň zatím dělám expanzky do pozice pro CD-Rom ale zatím jenom vykresluju do konce týdne mám hotovo
kdybys měl v plánu dělat chladiče na grafiky i s chlazením pamětí....
mohlo by to jít dobře na odbyt
něco takového chybí

no to možná budu taky dělat ale jak udělám výkresi když mám jenom
nVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X to bych mohl udělat jenom na tuhle jednu
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

vrabec.v.honza píše:no to možná budu taky dělat ale jak udělám výkresi když mám jenom
nVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X to bych mohl udělat jenom na tuhle jednu
Na tu to nemá smysl... :)

na webu by mohly bejt datasheety s rozměrama... ale nevim (u např. AMD sou datasheety snad o všem).

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
vrabec.v.honza
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

to vým to chce něco novýho ale kde to seženu
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

mistni popoulace ma myslim dosti druhu wga, nehlede na to ze spousty pcb jsou stejnych a spousty chladicu se da zmerit ;]

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
vrabec.v.honza
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Mossad píše:mistni popoulace ma myslim dosti druhu wga, nehlede na to ze spousty pcb jsou stejnych a spousty chladicu se da zmerit ;]

jo možná to skusím
radim2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od radim2 »

vrabec.v.honza píše:
Mossad píše:mistni popoulace ma myslim dosti druhu wga, nehlede na to ze spousty pcb jsou stejnych a spousty chladicu se da zmerit ;]

jo možná to skusím
každý kdo bude chtít udělal chladič ti pošle rozměry a časem máš databázi všech karet :)
CPU: Intel Celeron D 325J 2.53@3.92GHz. Cooling: WB na CPU. MB: Intel 915G Powered by ASUS P5 GDCV-Deluxe. VGA: MicroStar NX6800GS-TD256E 256MB 425-1000@500-1200 RAM: Kingston DIMM 512MB DDR 400MHz Dual Channel Kit CL2. HDD: SATA Samsung 80GB. Case: EuroCase BMW. Zdroj: Eurocase SuperSilent 500W. Repro: 7.1. OS: Win: XP SP2
vrabec.v.honza
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

radim2 píše:
vrabec.v.honza píše:
jo možná to skusím
každý kdo bude chtít udělal chladič ti pošle rozměry a časem máš databázi všech karet :)
nojasně máš super nápady díík
Odpovědět

Zpět na „Voda“