Jakou klávesnici?

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Kamča
Začátečník
Začátečník

Jakou klávesnici?

Příspěvek od Kamča »

Pokazila se mi a potřebuji poradit s nákupem nové.Chtěla bych tak max. za 400-500Kč ale ne bezdrátovou.Prosím poradíte aby byla aspoň trochu kvalitní?Dík

//edit Jája: přesun z ostatní HW
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

zdar kdyz uz je tu thread tak se taky pridam...
potrebuju klavesnici aby mela:
1.dobry zdvih a pohodlne se na ni hralo i psalo
2.normalni rozlozeni klaves(velky enter, velky shift, maly delete)
3.cena tak do 500-600
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

2Cujo: Pokud ti nebude vadit ten enter, a nižší cena, (nemysli si že to za nic nestojí) tak ti mohu vřele doporučit tohle :
http://www.czechcomputer.cz/art_doc-734 ... 75839.html
psal jsem na ni recenzi, hlavně proto že mě za tu cenu velmi překvapila :)
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

ten enter suxx ale zas tak to az nevadi...
je dobre aj na hry?
Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000- je tahle dobra na hry? (hraju na sipkach), da se na tom normalne psat?
Muska
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Chicony KB-0420

Příspěvek od Muska »

jsem si nedávno koupil tuhle a až na pár hnidopišských detailů naprosto výborná, zvlášť jako plochá, za 338,- rozhodně!

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35493

sice malej Enter, ale to vůbec nevadí.. to kolečko na hlasitost je docela fajn, především oceňuju kompaktní velikost a plochost, vydařený design, nezabírá zdaleka tolik místa na stole jako stará, protože mj. není třeba díky výšce 2cm předložky, navíc třeba k LCDčku udělá na stole celkem parádu, kvalita provedení uplně v pohodě, už bych za klasickou s vysokym zdvihem neměnil :P

ještě velký obrázek tady:
http://www.penta.cz/produkty_img/chicon ... B-0420.JPG
Spud
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spud »

spirit64 píše:2Cujo: Pokud ti nebude vadit ten enter, a nižší cena, (nemysli si že to za nic nestojí) tak ti mohu vřele doporučit tohle :

tyy jo ta vypada super :o tu chci :)
netso
Nováček
Nováček

Příspěvek od netso »

*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

Spud píše:
spirit64 píše:2Cujo: Pokud ti nebude vadit ten enter, a nižší cena, (nemysli si že to za nic nestojí) tak ti mohu vřele doporučit tohle :

tyy jo ta vypada super :o tu chci :)
vypadá super, ale má jednu drobnou (pro mě dost fatální) vadu a to je rozložení funkčních kláves F1-F12 má je totiž rozmístěný po trojicích a ne po čtveřicích na co je 95%lidí zvyklejch a neměnili by... když jsem hledal klávesnici, kterou si koupím tak sem měl taky už skoro vybraný a kvůli tomuto sem si to rozmyslel... měl sem požadavky takovýto: klasika velkej enter, velký shifty, žádnej velkej delete, prostě klasická klávesnice s MM funkcema... a nakonec sem vybral tuto a můžu ji jedině doporučit!!! je super a nemá žádnou vadu na designu jak vzhledově tak funkčně

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31172

je sice psaná jako PS/2, ale to je redukce z usb (kterou jsem stejně hned sundal, kvůli nefunkčnosti více tlačítek zároveň ve hrách)...

a ještě má dražšího bráchu, kterej má připojení jedině přes USB a má mylsim 2 USB konektory přímo na těle klávesky... je to Genius Slimstar Pro..
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

tak sem tu spiritovu poridil a na ty Fka sem si zvykl behem 15 minut :D
ablik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ablik »

Také přemýšlím o nové a tip od Easyho mi připadá velice dobrý... :)
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Cujo píše:tak sem tu spiritovu poridil a na ty Fka sem si zvykl behem 15 minut :D
já bych si na to asi nezvykl vzhledem k tomu, že hraju CS a používám config... dost často hraju i po tmě a nakupuju intuitivně bez dívání(pod F3-F12 jsou nastaveny nakupovací funkce)... toto by mi fatálně rozhodilo zaběhlej zvyk a proč si zvykat na nový rozložení, když se všude používá 3xčtveřice...?
ablik píše: Také přemýšlím o nové a tip od Easyho mi připadá velice dobrý... Smile
to su rád :) fakt to není prdel najít "klasickou klávesnici" která nebude kravsky velká, bude mít MM klávesy, nízkej zdvih a nebude mít poprasený nějaký tlačítka na který su zvyklej, že sou tak a ne jinak... (např. malej enter pro psaní všema deseti není moc super...)
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
ctrl_j
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ctrl_j »

*EasY_TarGeT* píše:
Cujo píše:tak sem tu spiritovu poridil a na ty Fka sem si zvykl behem 15 minut :D
já bych si na to asi nezvykl vzhledem k tomu, že hraju CS a používám config... dost často hraju i po tmě a nakupuju intuitivně bez dívání(pod F3-F12 jsou nastaveny nakupovací funkce)... toto by mi fatálně rozhodilo zaběhlej zvyk a proč si zvykat na nový rozložení, když se všude používá 3xčtveřice...?
Pouzivam od Benqu A122. Na ty Fka si zvyknes velice rychle, ja uz bych ted nemenil. Mimochodem CS hraju taky a me osobne to deleni po 3 prijde daleko lepsi, i kdyz na Fkach moc fci configu nemam (a uz vubec ne nakupovani)
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

abych to uzavřel, záleží na tom, jaký požadavky uživatel má a jestli dá rači přednost "klasice" nebo novinkám na který se dá rychle zvyknout záleží už jenom na něm... na tuto benq A122 jsem se taky díval ale měl jsem jiný požadavky
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=26117
Tu mam ja a je skvela! Velmi dobre se s ni hraje!!
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Doporučuju Logitech Media Keyboard Elite CZ: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32891

Hodně dobrá klávesnice, multimediální tlačítka good. Dobrej nápad přepínání mezi F1-F12 a dalšíma funkcema + ovládání muziky, lupa atd. Spokojenost
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
SS_Rambo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od SS_Rambo »

*EasY_TarGeT* píše:

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31172

je sice psaná jako PS/2, ale to je redukce z usb (kterou jsem stejně hned sundal, kvůli nefunkčnosti více tlačítek zároveň ve hrách)...

a ještě má dražšího bráchu, kterej má připojení jedině přes USB a má mylsim 2 USB konektory přímo na těle klávesky... je to Genius Slimstar Pro..
Já ji mám a můžu ji všem velcie doporučit, je to skvělá klávesnice za ty peníze, taky jsem dlouho vybíral klávesnici, ale jedině tato polńovala vše co jsem chtěl ať umí :).
Jedine s čím jsem mněl já trošku problém po vybalení z krabice bylo zjístit, jak se vyndavají nožičky :-D protože na to aby mněl člověk pomalu vysokou školu :lol: ale zase se při posouvání klávesnice po stole samy od sebe nezkolpí :) , já jsem sni velice spokojen a můžů ji všem jen doporučit.
Od té doby co jsme si koupil ThikPada tak neznám jinou značku booku...
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

imho je fakt dobry ten benq, pouzivam ho na vse.. uplne skvely
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Speedy FX píše:Doporučuju Logitech Media Keyboard Elite CZ: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32891

Hodně dobrá klávesnice, multimediální tlačítka good. Dobrej nápad přepínání mezi F1-F12 a dalšíma funkcema + ovládání muziky, lupa atd. Spokojenost
Jestli sis nevsiml tak ja na ni poslal link pred tebou!!
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

no ten logitech bych nechtel ani za boha.. sak to ma maly shift velky delete a nema to INS
takove klavesnice bych zakazal vyrabet.. jinak macka se dobre :)
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“