Problémy s GeForce 6800 od GIGABYTE

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
sari_s
Nováček
Nováček

Problémy s GeForce 6800 od GIGABYTE

Příspěvek od sari_s »

Moc by mě zajímalo jestli mi může někdo poradit. Mám od GIGABYTU NVIDIU GeForce 6800 , 128MB,256bit,Heat Pipe, AGP. Dosud mi běželo všecchno OK ale koupil jsem novou desku a procesor a nastal problém. Deska: GIGABYTE GA-K8NS-939
Procesor: Athlon XP 64 3000+
Když do této desky zapojím tu grafiku tak se mi nic nerozjede, nerostočijou se větráčky, neproblikne vůbec nic jako kdyby tam nebyl proud, můžu mačkat jak chci tlačítko POWER a nic, !!!podotýkám že vše je dobře zapojeno!!!. Když ji trochu povytáhnu tak se počítač normálně rozjede,ale grafika již není připojena a když ji zase kousek zastrčím zase se vypne. Když tam dám jinou grafiku počítač normálně jede a když tu moji grafiku dám do jiného počítače jede to taky normálně. Nechce se mi moc věřit, že by to nebylo kompatibilní, jsou to stejné značky a skoro stejně na stejné úrovni co se týče výkonu. Tak nevim. Jestli by mi mohl někdo poradit byl bych moc rád. Zkusím přehrát ještě BIOS na desce jestli to náhodou nepomůže, ale myslím že to mi nepomůže. Předem děkuji za odpovědi. :sad:
stifmajster
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Problémy s GeForce 6800 od GIGABYTE

Příspěvek od stifmajster »

sari_s píše:Moc by mě zajímalo jestli mi může někdo poradit. Mám od GIGABYTU NVIDIU GeForce 6800 , 128MB,256bit,Heat Pipe, AGP. Dosud mi běželo všecchno OK ale koupil jsem novou desku a procesor a nastal problém. Deska: GIGABYTE GA-K8NS-939
Procesor: Athlon XP 64 3000+
Když do této desky zapojím tu grafiku tak se mi nic nerozjede, nerostočijou se větráčky, neproblikne vůbec nic jako kdyby tam nebyl proud, můžu mačkat jak chci tlačítko POWER a nic, !!!podotýkám že vše je dobře zapojeno!!!. Když ji trochu povytáhnu tak se počítač normálně rozjede,ale grafika již není připojena a když ji zase kousek zastrčím zase se vypne. Když tam dám jinou grafiku počítač normálně jede a když tu moji grafiku dám do jiného počítače jede to taky normálně. Nechce se mi moc věřit, že by to nebylo kompatibilní, jsou to stejné značky a skoro stejně na stejné úrovni co se týče výkonu. Tak nevim. Jestli by mi mohl někdo poradit byl bych moc rád. Zkusím přehrát ještě BIOS na desce jestli to náhodou nepomůže, ale myslím že to mi nepomůže. Předem děkuji za odpovědi. :sad:
a co mas za zdroj???
CPU:Amd opteron 144 @2600mhz,MB:DFI LP ut Nf3,GPU:Ati radeon 9600 se ,RAM:2x512 400mhz (2.5-3-3-7@200mhz) (2.0-2-2-5@133mhz),HDD:40gb seagate ATA,POWER:400 wat(12cm fun),REPRO:5.1 creative.!
sari_s
Nováček
Nováček

Příspěvek od sari_s »

STAR 400W 17A na 12V to mě taky napadlo zkusit jinej ale te budu mít až zítra a ještě, dříve jsem měl 350W a když jsem ju tam dal jako novou tak se to aspoň rozjelo ale nerožnul se monitor a tak jsem koupil tu 400 a jelo to normálně.
Naposledy upravil(a) sari_s dne čtv 16. úno 2006, 19:40, celkem upraveno 2 x.
stifmajster
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stifmajster »

hmm muze to byt taky zdrojem ale mas docela guuud zdroj tak netusim cim by to mohlo byt........ale zkus treba vymenit ten zdroj ..............zksu to odnyst do nejaky prodejny a tam si s tim poradej treba jen za 200kc.
CPU:Amd opteron 144 @2600mhz,MB:DFI LP ut Nf3,GPU:Ati radeon 9600 se ,RAM:2x512 400mhz (2.5-3-3-7@200mhz) (2.0-2-2-5@133mhz),HDD:40gb seagate ATA,POWER:400 wat(12cm fun),REPRO:5.1 creative.!
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tohle vypadá na nějakou divnou nekompatibilitu, když jiná GK v té desce jede a ta tvoje grafika jede zase v jiné desce ... to že jsou jak MB tak GK od stejně firmy, nemá na funčnost a kompatibilitu žádný vliv (obecně, neříkám, že to tak občas není, ale těch případů bude asi stejně tolik jako v případě GK a MB od různcýh výrobců).

Zdroj tu musí utáhnout. V tomhle případě bych zkusil tu MB reklamovat.
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“