LG GSA-4166B

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
sonoluca
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sonoluca »

Na http://us.lgservice.com/ je k dispozici FW 1.02, nicméně má stejné datum jako dřívější 1.01
BenQ DW1640 BSLB
Pioneer DVR-112 1.22
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Fe3C píše:Neviem zohnat nejaky poriadny link na 1.02....pls chelp!
http://www.cdrhard.cz/view.php?cisloclanku=2005122001
Bathory
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

Vdaka Bathory, myslim ze prave tento som tam daval takze mozem byt spokojny. Avsak prisiel som na to, ze moje mechaniky lg4166 a ani DVD romka Asus 616P2 FW1.08, nie su schopne citat UDF format. Napalka ho napali aj zverifikuje v nerovi ale tot vse. Dokonca neprecitaju ani UDF palene na inej napalke (lg4163) kdezto inde je v pohode citatelny. Viete mi poradit co by to mohlo? Reinstal winXP spravim v pohode neni problem len by som si chcel byt na 100% isty ze to pomoze.

///EDIT: no, prave som trosku posurfoval a hladal a vyzera to na InCD...nakolko niesom doma tak to nemam odskusane ale typujem tak na 99%...
vdaka
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
pruso
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pruso »

Má někdo tuto mechaniku??? funguje Lightscribe vpoho???
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Bathory
Kotrc
Nováček
Nováček

Co s ni?

Příspěvek od Kotrc »

Proste ne a ne. Necte nektera filmova DVD ani s novym FW verze 1.02.
Uz jsem tu svou i reklamoval, dali mi novou a vysledek je stejny. Neco preci musi pomoci... :sad: Mate nekdo stejny problem? a nejake reseni? Dik
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

Fe3C píše:Vdaka Bathory, myslim ze prave tento som tam daval takze mozem byt spokojny. Avsak prisiel som na to, ze moje mechaniky lg4166 a ani DVD romka Asus 616P2 FW1.08, nie su schopne citat UDF format. Napalka ho napali aj zverifikuje v nerovi ale tot vse. Dokonca neprecitaju ani UDF palene na inej napalke (lg4163) kdezto inde je v pohode citatelny. Viete mi poradit co by to mohlo? Reinstal winXP spravim v pohode neni problem len by som si chcel byt na 100% isty ze to pomoze.

///EDIT: no, prave som trosku posurfoval a hladal a vyzera to na InCD...nakolko niesom doma tak to nemam odskusane ale typujem tak na 99%...
vdaka

Takze problem virieseny. Bolo to naozaj Nerom respektive InCD. Po reinstalacii NERA bez InCD je vsetko OK.
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Co s ni?

Příspěvek od JirkaH »

Kotrc píše:Proste ne a ne. Necte nektera filmova DVD ani s novym FW verze 1.02.
Uz jsem tu svou i reklamoval, dali mi novou a vysledek je stejny. Neco preci musi pomoci... :sad: Mate nekdo stejny problem? a nejake reseni? Dik
Zkus nainstalovat ASPI ovladače. U nás to ten samý problém vyřešilo. Na WinXP jsem použil starou dobrou verzi 4.60.
Kotrc
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kotrc »

ASPI ovladace jsem zkusil..na XPcka... prestaly hrat i ty co predtim hraly.... :? chjo..
DSCZ
Nováček
Nováček

Ultra DMA 4, jak ?

Příspěvek od DSCZ »

Ahoj, mam novou verzi tyhle vypalovacky LG H20L a vubec se mi ji nedari prinutit aby jela na DMA 4, jede jen DMA 2 a uz jsem zkusil vsechno a nedari se nic. Mam desku s nforce4 ultra , uz druhou a at delam co delam ,tak zadna zmena, dokonce se obcas stane ze se mi prepne sama do rezimu PIO a to je pak uplna hruza.. Poradte co s tim a v cem muze byt problem. Dekuji :)
jwkk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Ultra DMA 4, jak ?

Příspěvek od jwkk »

A zkusil jsi 80 žilový kabel ?
MB: Asus Commando CPU: Intel Pentium 4 3.06 Ghz Pescott RAM: 3 GB (instaled 4 GB) GPU: ATI RADEON HD 5400 Series CRT: SyncMaster 753 DFX 17" NET: Download 40 MB/s - Upload 5 MB/s OS: Win XP Pro SP3, BROWSER: Google Chome ..:::.. My web - Fun Online Gaming : http://www.jwkk.biz ..:::..
DSCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od DSCZ »

no ten tam samozrejme mam :( mam tu vypalovacku jako prim master, jako sec master mam obyc dvd teac a ten jede dokonce na ultra dma 5, na obou radicich jsou totozne kabely, disky mam jen sata
jwkk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jwkk »

Jo tak to nevím, asi to bude v mechanice, zkus ji v jiném PC a nebo pak reklamace :(
MB: Asus Commando CPU: Intel Pentium 4 3.06 Ghz Pescott RAM: 3 GB (instaled 4 GB) GPU: ATI RADEON HD 5400 Series CRT: SyncMaster 753 DFX 17" NET: Download 40 MB/s - Upload 5 MB/s OS: Win XP Pro SP3, BROWSER: Google Chome ..:::.. My web - Fun Online Gaming : http://www.jwkk.biz ..:::..
DSCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od DSCZ »

kupoval jsem dve ty mechaniky a kazdou mam v uplne jinem pc a jedna je cerna druha bila, ale obe proste jedou jen dma 2, navic jak u h20l tak i u 4166b je na netu z 90% informace, ze umi jen dma 2, na strankach vyrobce pro jistotu neni tahle informace vubec... takze dost tezko ji muzu reklamovat, kdyz nikde neni jasne napsano ze musi umet dma 4
jwkk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jwkk »

No tak to teda nevím, ale já ji mám čtyři dny a jede dma 4 a nic jsem stím nedělal, může to být i v biosu a nebo v desce
DSCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od DSCZ »

a co mas za desku, resp chipset? ja vcera menil desku a zadna zmena... obe desky mely nforce4 ultra
jwkk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jwkk »

a co mas za desku, resp chipset? ja vcera menil desku a zadna zmena... obe desky mely nforce4 ultra[/quote]
Intel 815
DSCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od DSCZ »

tak mozna v tom bude zakopany pes :(
Bikermotyl
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bikermotyl »

DSCZ píše:tak mozna v tom bude zakopany pes :(
Nebude. Musí to ísť aj na nF4 Ultra. Mne tiež šlape 4166ka na:

Obrázek
AMD + Noctua NH-U12 + NF-S12, DFI LP-nF4 Ultra-D + HR-05, A-Data Vitesta DDR-566, ATI Sapphire X1800GTO2, Samsung SP2504C 250GB SATA-II, LG GSA-4166B, Enermax Liberty 500W, SilverStone TJ05-ST
DSCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od DSCZ »

tak pak tomu teda vubec nerozumim, jak je to mozne :(
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“