Jakou koupit case?
- pajosh
- Nováček

-
Jakou koupit case?
Uz to tu nekolikrat padlo, ze by nebyl od veci test pocitacovych beden. Mam pocit, ze to na PCT jeste nebylo.Design, tichost, prakticnost, vybavenost, ceny a kontakt na vyrobce/prodejce. Co Vy na to?
- Spectral
- Středně pokročilý

-
Tak to by fakt bodlo. Poohlížím se po solidním bigtoweru pro svůj budoucí komp, cena tak do 80 €. Vím, že to není moc peněz, ale nepotřebuju okrasné parádičky, jako je plexi okno, neony, světýlka apod. Barva černo-stříbrná. Něco jako bigtower od Chiefteca, ale bez dvířek zakrývajících 5,25" pozice.
Veterán
- petr.dockal
- Nováček

-
- vlašo
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem si koupil CHIEFTEC bigtower a je paradni. Dostatek prostoru, vyborne dilenske zpracovani, pri dokoupeni vetraku mam i vyborne chlazeni. Hledal jsem i jine bigtowery pro srovnani a nic jsem nenasel. Krome jednoho AOpenu a ten nebyl nic moc. Ty dviřka můžou občas vadit, ale daji se jednoduse sundat a i bez nich vypada dobre. Vlašo
- Spectral
- Středně pokročilý

-
Ony se dají sundat?? Tak to je good. Jestli máš digifoťák, nedal bys sem fotku, nebo link na fotku, jak to zblízka vypadá bez těch dvířek? Díky za ochotu.vlašo píše:Ja jsem si koupil CHIEFTEC bigtower a je paradni. Dostatek prostoru, vyborne dilenske zpracovani, pri dokoupeni vetraku mam i vyborne chlazeni. Hledal jsem i jine bigtowery pro srovnani a nic jsem nenasel. Krome jednoho AOpenu a ten nebyl nic moc. Ty dviřka můžou občas vadit, ale daji se jednoduse sundat a i bez nich vypada dobre. Vlašo
Veterán
- lopino
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
skus stranku ked som to videl tak som sa skoro dosral....Spectral píše:Ony se dají sundat?? Tak to je good. Jestli máš digifoťák, nedal bys sem fotku, nebo link na fotku, jak to zblízka vypadá bez těch dvířek? Díky za ochotu.vlašo píše:Ja jsem si koupil CHIEFTEC bigtower a je paradni. Dostatek prostoru, vyborne dilenske zpracovani, pri dokoupeni vetraku mam i vyborne chlazeni. Hledal jsem i jine bigtowery pro srovnani a nic jsem nenasel. Krome jednoho AOpenu a ten nebyl nic moc. Ty dviřka můžou občas vadit, ale daji se jednoduse sundat a i bez nich vypada dobre. Vlašo
http://www.chieftec.com/products/products.htm
walk away me boys, walk away me boys and by morning we'll be free wipe that golden tear from your mother dear and raise what's left of the flag for me
- lopino
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
pani toto je sila vyzera to ako chladnicka staci otvorit a viazt si
http://www.chieftec.com/products/USB/Light.htm
http://www.chieftec.com/products/USB/Light.htm
walk away me boys, walk away me boys and by morning we'll be free wipe that golden tear from your mother dear and raise what's left of the flag for me
- aliencz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- vlašo
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
jo chieftec je klasa. fotak tedka nemam napis mi za 14 dni mail a ja ti pak ty fotky mojeho kompu poslu.opasok píše:skus stranku ked som to videl tak som sa skoro dosral....Spectral píše: Ony se dají sundat?? Tak to je good. Jestli máš digifoťák, nedal bys sem fotku, nebo link na fotku, jak to zblízka vypadá bez těch dvířek? Díky za ochotu.
http://www.chieftec.com/products/products.htm
- Fx
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jakou koupit case?
Zatím se tu objevil pouze test AOpenu H600B, plánuju ale testy i dalších - jen je získat k zrecenzování...pajosh píše:Uz to tu nekolikrat padlo, ze by nebyl od veci test pocitacovych beden. Mam pocit, ze to na PCT jeste nebylo.Design, tichost, prakticnost, vybavenost, ceny a kontakt na vyrobce/prodejce. Co Vy na to?
Svět je neskutečně proměnlivá záležitost...
- UFo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jo vypada fakt supr, jen skoda ze neni aspon o jednu pozici vetsi
me se libi i >TATO<skrinka
tusim ze uz ji negdo tady ma
to provedeni oproti te Avance se zda sice trosku horsi, ale je trochu vetsi a cena je zhruba srovnatelna
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A
- Buddha
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Chieftec je super, ale když nepotřebuju vokno atd. (udělám si sám
)
Podle mně je o thošku lepší AOPEN H700B:
6x5 1/4 ext, 2ext 3 1/2 ,4+1int 3 1/2 , 350W zdroj
-kombinace černá se stříbrnejma bokama
-Jde tam namonovat velký množství ventilátorů (myslim, že 7) 80x80mm
-má klec na disky nad zdrojem (přes 2 přídavné ventilátory) => víc prostoru u desky na proudění vzduchu
-deska i s vsunutýma kartama se dá vysunout bez pracné demontáže (sqjelý při výměně CPU, RAM,...)
- Výstup 2xUSB a audio vpředu na čele
i cena je slušná - mírně vyšší než Chieftec řady Matrix
v CC ji jsou ochotný i sehnat jinak nevin o nikom kdo by ji u nás prodával, jestli někdo víte pls pište na SZ
Podle mně je o thošku lepší AOPEN H700B:
6x5 1/4 ext, 2ext 3 1/2 ,4+1int 3 1/2 , 350W zdroj
-kombinace černá se stříbrnejma bokama
-Jde tam namonovat velký množství ventilátorů (myslim, že 7) 80x80mm
-má klec na disky nad zdrojem (přes 2 přídavné ventilátory) => víc prostoru u desky na proudění vzduchu
-deska i s vsunutýma kartama se dá vysunout bez pracné demontáže (sqjelý při výměně CPU, RAM,...)
- Výstup 2xUSB a audio vpředu na čele
i cena je slušná - mírně vyšší než Chieftec řady Matrix
v CC ji jsou ochotný i sehnat jinak nevin o nikom kdo by ji u nás prodával, jestli někdo víte pls pište na SZ
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Osobne mam 3 tyhle bedny, stoji malo a jsou za ty penize super... jsou dost dlouhy i vysoky, nic nikde nezavazi... 2 vetraky vpredu. 2 vzadu, predni USB i audio (standard...), pekne perforovane bocnice a slusne plehcy... dost mista na disky. Cena 500 v bilo-cerne, 700 v bilo-modre...

nebo i jiné barevné povedení (mam bilo-modre)

To okno se k nam bohuzel nedovazi

ICE

nebo i jiné barevné povedení (mam bilo-modre)

To okno se k nam bohuzel nedovazi

ICE
- Lexa390
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Cujo
- Mírně pokročilý

- Lexa390
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- honny
- Středně pokročilý

ICEho asi těžko...Lexa390 píše:mě jdou
ono není divu, když je to přes dva roky starej thread...
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Lexa390
- Nováček

- Kontaktovat uživatele: