Jal zkomprimovat video do velikosti 1 CD ve slušné kvalite?

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

olda02
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olda02 »

Myslel jsem střih a tak...u těch nastaveních to je horší, to máš pravdu. Dobře a mám ještě nějakou možnost jak toto napravit? Jak komprimovat zvuk v lepší kvalitě. Teď když už to mám setříhaný, nemůžu to znovu z kamery natáhnout...Co bys poradil? Vyrenderovat to do MPEG 2? a pak to ve VD zkomprimovat?
olda02
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olda02 »

jestli teďka nemáš čas, tak stačí až ho budeš mít....díky
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

olda02 píše:Myslel jsem střih a tak...u těch nastaveních to je horší, to máš pravdu. Dobře a mám ještě nějakou možnost jak toto napravit? Jak komprimovat zvuk v lepší kvalitě. Teď když už to mám setříhaný, nemůžu to znovu z kamery natáhnout...Co bys poradil? Vyrenderovat to do MPEG 2? a pak to ve VD zkomprimovat?
Tak zkus to dyt mužes toho udelat vic.
Taky byslo udelat jen to že zvuk ripneš z toho videa a treba v GoldWave zvyšíš hlasitost, vyčistíš atd...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
ppm
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ppm »

Otazocka: ten Vegas asi neni free, ze? A da sa stiahnut podobne ako pinnacle na 1 mesiac free? link pls. (mam totiz pinnacle ale rad by som vyskusal aj vegas ked uz hovorite ze je profesionalnejsi...)
May the force be with you...

ASUS K8N4-E;AMD Athlon 3000+ 1.8 GHz 64Bit; 2x512 MB DDRAM 400 MHz; nVidia GeForce 6600 256MB PCi-Express; HDD 120 GB Ultra-ATA ; Hyundai Image Quest Q910; IrDA :-) ; Myš Genius; Klavesnica KME;
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“