Zdravím všechny,
mám jeden dotaz. co znamená Fitrování protokolu TCP/IP když půjdu přes připojení k místní síti-protokol TCP/IP vlastnosti-upřesnit-upřesnit nastavení protokolu TPC/IP-vlastnosti a pak je tam filtrování protokolu TCP/IP
Myslel jsem že ve Windows se dá filtrování protokolů nastavit jenom pouze pomocí vestavěného firewallu ale tohle vypadá taky na nějakou bezpečnostní filtrovací funkci
1. Poraďte mi lidi co to znamená a jak se s tím pracuje
2. Nahrazuje toto puštění vestavěného firewallu nebo třeba Keria anebo se jenom jedná čistě o filtrování paketů které znám třeba z Lunixu?
Děkuji všem za jakékoliv postřehy
Fitrování protokolu TCP/IP
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Miroslav
- Začátečník

-
Fitrování protokolu TCP/IP
AMD Athlon643200+(Newcastle), MSI NeoKT800-FSR, 2*512MB Vdata, MSI Džíforce 6800, 120Gb disk Sata, Windows XP
- Dony
- Středně pokročilý

- Miroslav
- Začátečník

-
já to zkoušel zapnout a pak to funguje jako velmi jednoduchej firewall. Nepropustí to nic krom ICMP paketů. Takže teoreticky kdyby windows neměly ten in-built firewall tak je to jediná in-built ochrana systému že jo?
AMD Athlon643200+(Newcastle), MSI NeoKT800-FSR, 2*512MB Vdata, MSI Džíforce 6800, 120Gb disk Sata, Windows XP