======================================================================
/edit by no-X: Vzhledem k výsledku hlasování v informačním threadu o změnách v sekci používejte prosím k řešení problémů s výše zmíněnou grafickou kartou výhradně tento thread.
Díky za pochopení.
======================================================================
Zdravim každý tu vravel aka je x1800 XT super karta tak som ju vymenil za svoju 7800 GTX
zohnal som si ASUS X1800 XT TOP teda pomerne super nainštaloval som ju ak keď boli problemy lebo je dosť obrovská a čo nevidim takty GPU
GPU 600 mhz
pamate iba 1400
ati Overdrive ponuka pretaktovanie na GPU 700 a pamate na 1600
ale aj ked to povolim tak mi vobec nechce ist na vyššich taktoch stale je na tých nizkych som si to overoval napriklad v evereste
skúšal som pretaktovať cez RIVA tuner 15.8 na tie takty ake by tato karta mala mať a to 700/1600 ale vždy keď som to urobil tak mi to zmrzlo
ovladače som vyskušal najnovšie z ATI stranky ale aj tie original asus ktoré boli na priloženom CD a žiaden rozdiel
mám skúsiť iný pretaktovací nástroj prečo ta karta má defalutne také nízke takty?
Alebo môže byť ta karta vadná? kúpil som ju od ruky ale má aj tak iba mesiac a je v zaruke
Som z toho magor
Zostava na ktorej tu kartu prevádzkujem je napísaná dole v mojom popise a akúrat mám tam teraz iný zdroj Cill inovation 520w
Nízke dafultné takty na karte Asus X1800XT TOP
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- oregano
- Začátečník

-
Nízke dafultné takty na karte Asus X1800XT TOP
cd2 quad core Q6600@3200 mhz/ 2 x 1O24 MB 800+ ADATA vitesta / Gigabite P35 DS3R/Foxcon 7600 GS/2x 500 GB RAID 0 a 500 GB HDD/fortron bluestorm 400w/22 LCD Fujitsu Siemen