Control center
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- martin2600
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Control center
Mám grafiku Radeon 9600XT a ovladače ve verzi 6.2. Nejde mi ale za žádnou cenu spustit Catalyst control center, nešlo ato ani u verze 6.1. Před tím to všechno chodilo, nevíte co s tím.
- no-X
- Středně pokročilý

- pajin.r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Control center
me to tak blblo a blbne nekdy me to jde nekdy hodi chybu hodil jsem to haj..pouzivam jen aty try tools doporucujumartin2600 píše:Mám grafiku Radeon 9600XT a ovladače ve verzi 6.2. Nejde mi ale za žádnou cenu spustit Catalyst control center, nešlo ato ani u verze 6.1. Před tím to všechno chodilo, nevíte co s tím.
game-Přechod na xbox ,už me ten upgrade pěkne .....
Notebook:Něco na brozdáni pohledám
Notebook:Něco na brozdáni pohledám
- martin2600
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- no-X
- Středně pokročilý

- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
- no-X
- Středně pokročilý

Ne. Podle mě je toto tvrzení jen další "módní trend". Prostě kdo to tvrdí, je cool a in a až tohle odezní a někdo si na to vzpomene (vzpomene-li si vůbec), pak mu odjde, že je to další nesmysl do seznamu historických omylůPavel.P. píše:Myslíte si, že Control Center je na hovno?
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- †VeGaN†
- Začátečník

CCC
Ja pouzivam Omega Drivers, som s nimi spokojny, vyjdu tak cca do tyzdna od oficialnych..je v nich klasicky control panel...
maju podporu aj Ati mobility
www.omegadrivers.net
maju podporu aj Ati mobility
www.omegadrivers.net
PC: AMD Opteron 146(245x10),Zdroj TAGAN 530W, Apacer 2X512MB RAM PC-500, Asus RADEON X1900XT 512MB, ABIT KN8 ULTRA, SB X-FI, 19"LCD SAMSUNG 970P, DVDRW+/- Samsung 162L, 160GB MAXTOR SATAII, Creative I-Trigue 5600 5.1...
NOTEBOOK: UMAX- Pentium 4 2.8GHz, 1GB RAM, 40GB HDD, CDRW/DVD, ATI MOBILE 9700 128MB, 17" DISPLAY..
I Don't BUY DELL...I would like to wish Paul success against Dell Inc.
NOTEBOOK: UMAX- Pentium 4 2.8GHz, 1GB RAM, 40GB HDD, CDRW/DVD, ATI MOBILE 9700 128MB, 17" DISPLAY..
I Don't BUY DELL...I would like to wish Paul success against Dell Inc.
- Smeli
- Začátečník

-
Proč by to mělo být cool a in?no-X píše:Ne. Podle mě je toto tvrzení jen další "módní trend". Prostě kdo to tvrdí, je cool a in a až tohle odezní a někdo si na to vzpomene (vzpomene-li si vůbec), pak mu odjde, že je to další nesmysl do seznamu historických omylů
- no-X
- Středně pokročilý

V tuhle chvíli mi zabírají CLI.exe celkem 19MB. Panel ke zvukovce mi zabírá 17MB a mozilla s pěti otevřenými okny 69MB. Že si hry v dnešní době v pohodě zaberou i gigabyte paměti nikoho nezarazí, ale že si ovládací panel zabere 20MB je vlastně katastrofa...Smeli píše:CC mi přijde zbytečně těžkopádný (využití paměti ap.)
- Smeli
- Začátečník

-
- oilik
- Začátečník

-
- no-X
- Středně pokročilý

Nevím jestli je to správná nebo špatná cesta, ale prostě je to budoucnost. Ve Vistě už budou podobné ovládací panely běhat výhradně pod net. framework, takže se tomu stejně nikdo nevyhne a dříve nebo později se s tím každý bude muset smířit.oilik píše:no podle me je CC pres ten framework k nicemu. Ty stary verze co jeli primo pod xp byli lepsi. Jednak to zabiralo min pameti a bylo to mnohem rychlejsi a nic se kvuli tomu nemuselo instalovat extra ... Tohle je podle me spatna cesta
- Benu
- Začátečník

- Amon-Ra
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Asi už to máš dávno vyřešený, ale přesto. Měl jsem stejnej problém, naistalovaný bylo vše potřebný, ale stejně ATI CC nešlo spustit. Pomohlo až odistalování ovladačů utilitou z Ati stránek a nová intalace ovladačů a bylo to!
Core2 Q6600@ 3.2Ghz/Arctic Freezer 7pro * GIGABYTE MB Sc 775 P35-DS4 * 4x1GB Patriot DDRII 800Mhz * GIGABYTE 8800GTS 512 * WD 500GB/16MB SATA AAKS * CHIEFTEC DA-01BD * Enermax Liberty 500W