Samovolné přepínání programů

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
honzanun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Samovolné přepínání programů

Příspěvek od honzanun »

Mám takovej problém, dnes se mi zničehonic začaly programy samy mezi sebou přepínat. Příklad: Hraju hru a ta se naráz sama přepne do windows. Píšu tehle příspěvěk a kurzor naraáz zmizí, protože oknbo přestane být aktivní.... Koukám na video a media player se naráz sám minimalizuje a není aktivní (okno "zašedne")

Nevíte někdo, čím to může být? Co způsobuje tuhle chybu??? Díky za rady.
CPU 64Core2@80000Ghz, 2TB RAM@6000Ghz, ATI HD 14700 2TB VRAM, HDD 64TB SSD, Monitor 90´´ OLED....
LeváRuka
Začátečník
Začátečník

Re: Samovolné přepínání programů

Příspěvek od LeváRuka »

honzanun píše:Mám takovej problém, dnes se mi zničehonic začaly programy samy mezi sebou přepínat. Příklad: Hraju hru a ta se naráz sama přepne do windows. Píšu tehle příspěvěk a kurzor naraáz zmizí, protože oknbo přestane být aktivní.... Koukám na video a media player se naráz sám minimalizuje a není aktivní (okno "zašedne")

Nevíte někdo, čím to může být? Co způsobuje tuhle chybu??? Díky za rady.
Mám podobný problém, nemáš náhodou AVG7 ? Mě když to ztratí zaměření a zmáčknu ENTER tak se otevře takový to okno AVG :evil:
X-ecutOR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-ecutOR »

Trochu podrobnejsie popis svoj OS (XP - s SP1/2???)... Na svedomi by to mohli mat antiviry a ich rezidentna ochrana - skus povypinat AV a firewally ci problem nezmizne...
IBM R52: P M 740J(1.73GHz), PC4300 512MB DDR SDRAM, 60GB 5400rpm HDD, 15in 1024x768 LCD, 64MB ATI Radeon X300, CD-RW/DVD-R/DVD-RAM Multi-Burner, Intel 802.11a/b/g wireless(MPCI), Bluetooth/Modem(CDC), 1Gb Ethernet(LOM), UltraNav, i915PM chipset, Secure Chip, IEEE 1394, 6 cell Li-Ion batt, WinXP Pro + SP2
marian_m
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marian_m »

Je to WinXP sp1 anglická verzia.
Vyskúšal som povypínať všetko možné od Antrivírov, cez antispyware, ovládacie programy pre grafiku ale windows sa stále prepína. Občas keď nie som pripojený na internet, objaví sa hláška "Nemôžem sa pripojiť, pravdepodobne pracujete offline". TaskManager ukazuje, že túto hlášku otvára proces Iexplore.exe
X-ecutOR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-ecutOR »

to bude problem explorera - urcite nejaky parazit alebo trojan ktoreho nevedia tvoje antiviry, regcleanery alebo ad-awary najst a znicit...
vyskusaj trochu drasticku proceduru, ktora ale mne zabrala... http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=58134(posledny prispevok)
teraz ma napadlo ze som mal podobny problem na Win2000 a pomohol len reinstall
IBM R52: P M 740J(1.73GHz), PC4300 512MB DDR SDRAM, 60GB 5400rpm HDD, 15in 1024x768 LCD, 64MB ATI Radeon X300, CD-RW/DVD-R/DVD-RAM Multi-Burner, Intel 802.11a/b/g wireless(MPCI), Bluetooth/Modem(CDC), 1Gb Ethernet(LOM), UltraNav, i915PM chipset, Secure Chip, IEEE 1394, 6 cell Li-Ion batt, WinXP Pro + SP2
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“