Sestava do 24k

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Sestava do 24k

Příspěvek od NoTHX »

Byl by někdo tak laskav a poradil mi sestavu do 24000,- s DPH? Cena by měla být se vším všudy (komplet bedna), je vcelku jedno jestli bude na Intel/AMD nebo nVidia/ATI, měla by obsahovat i TV kartu, DVD-RW, čtečku na paměťové karty, headset a XP Home, pokud možno spíš střílet níž než výš. Sestava by měla být zaměřená na běžnou práci, s tím aby nějakou tu hru taky pustila :)

zatím bych měl tento základ (c)C.U

Gigabyte GA-K8NF9 Ultra - nForce4 Ultra
AMD Athlon 64 3000+ Venice BOX, 939
Arctic Cooling Freezer 64 Pro
Corsair DIMM 1024MB DDR 400MHz CL3.0
Thermaltake Mambo VC2421 - Middletower 420W
Sapphire Atlantis ATI Radeon X1600XT 256MB, PCI-E
HD 250GB WD2500JS 7200RPM/8MB/SATAII

//edit
MAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAN »

No ja vlastne nevim co bys chtel vic. Vzdyt mas napsanou docela nadupanou sestavu, ctecku, TV kartu, DVD-RW, headset se tam pripise a je to. Kazdopadne na beznou praci bych rekl, ze je to trocha delo, ktery je urceny pro hrani nejnovejsich her. Ale to zalezi na pojeti, presne toto si budu kupovat na hry a OC
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Ty ramky bych tam dal s CL2, protože to Amdéčkama lepší sedí...
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

přesně tak... desky od Gigabytu jsou na DDR2 a cena není ani tak rozdílná... ber to tak, že DDR jedničky končí na 400MHz, ale dvojky na ní začínají a prozatím končí na 800MHz... prozatím drahá záležitost, ale je třeba myslet na zadní vrátka! vývoj letí nadsvětelnou rychlostí :wink:

//edit Wilik - promaz OT
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

MAN píše:ctecku, TV kartu, DVD-RW, headset se tam pripise a je to
právě bych chtěl poradit jakou (ano jsou v příslušných sekcích ale jde mi hlavně o dodržení celkového rozpočtu)
MAN píše:Kazdopadne na beznou praci bych rekl, ze je to trocha delo, ktery je urceny pro hrani nejnovejsich her.
to bude teď, ale na ten počítač se nebude x-let sahat, tj. aby chvilku stíhal dobu :) Jo a OC nehrozí (btw... ten komp ani není pro mě)

//pokud mi radíte to postavit na intelu (s čímž nemám problém), tak dodejte za jaké CPU a desku, zase je ve hře zase onen rozpočet, jinak za vaše rady vám každopádně děkuji

//kromě rozpočtu mi jde o celkové vyvážení sestavy, to v příslušných sekcích nenajdu (když budu schánět jen HDD tak se samo kouknu do sekce HDD), proto se ptám zde
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

palirnu asi LG4167 nebo NEC 4550, pokud nechces Lightscribe popripade labelflash, pokud ano tak LG 4166 nebo NEC 4551
....ze by to byl MELOUN
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“