Splinter cell 3 - jak dojet 4. level s profesorem?? Pomoc !!

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
macinn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Splinter cell 3 - jak dojet 4. level s profesorem?? Pomoc !!

Příspěvek od macinn »

Takze pratele parkrat jsem se jiz u teto hry seknul , ale díky sve inteligenci jsem to prekonal :lol: ted vazne , mam problem v 4. misy , Penthouse - ta mise :-D na konci je taaakovej nejak divnej profesor, mam tam zapnout nejakej hlavní server a pomackat nejaky packy, jak mackakm tak mackam tak se mi to vzdycky vypne a ten profesor ma furt nejaky blbý keci.Leze mi to uz na nervy,navic ten profesor ma tak otravnej hlas a furt opakuje 2 stejny vety dokola , ze uz jsem ho musel nekolikrat oddelat.Prosim poradte nejake racionalni reseni!! Samozrejme uz jsem se dival na ruzne herní servery,ale ten navod je taky na dve veci. Ne,-li na tri.Díky vsemu a vsem!!!!!
Intel Celeron D 2,53 / Motherboard FIC P4M-800M/T2 / VIA Apollo P4X533/PT880 / 1,28 GB ram Samsung/A-data / HDD Samsung 80 GB / Leadtek Winfast 6600 GT-500/900:580/1125 / Via AC' 97 Enhanced Audio Controller / LCD 19´ Hyundai B91D / Windows XP sp 2 / CD RW LG / DVD RW Samsung / Tv Tuner Leadtek Winfast XP 2200 / Repro Mercury 2.1 / KB C-Tech podsvícená+ Mouse A4Tech
DEXTER507
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEXTER507 »

Už si nevzpomínám přesně, ale když zapneš jeden server tak by se měl nějakej rozsvítit, tak ten musíš zapnout. Moc času na to není. Jestli sem píšu nějakej blud tak se omlouvám, už je to asi měsíc (možná dva) co sem to hrál. :)
Shit the bed!
macinn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od macinn »

DEXXTER píše:Už si nevzpomínám přesně, ale když zapneš jeden server tak by se měl nějakej rozsvítit, tak ten musíš zapnout. Moc času na to není. Jestli sem píšu nějakej blud tak se omlouvám, už je to asi měsíc (možná dva) co sem to hrál. :)
to bylo i v tom navodu,jenze kolikrat?!?!?!?!? :twisted: :x :sad: pokazdy se rozsvití neco jinyho, delal jsem to asi pul hodky a ovno!!!!!ach jo :( :sad: Mimochodem to je zpevak z Offspring ??
Intel Celeron D 2,53 / Motherboard FIC P4M-800M/T2 / VIA Apollo P4X533/PT880 / 1,28 GB ram Samsung/A-data / HDD Samsung 80 GB / Leadtek Winfast 6600 GT-500/900:580/1125 / Via AC' 97 Enhanced Audio Controller / LCD 19´ Hyundai B91D / Windows XP sp 2 / CD RW LG / DVD RW Samsung / Tv Tuner Leadtek Winfast XP 2200 / Repro Mercury 2.1 / KB C-Tech podsvícená+ Mouse A4Tech
havk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havk »

Nie som isty, ale nie je nahodou nutne pockat, kym profak zapne tiez jeden srever? teda: 1 ty potom 1 profesor potom zas ty 1 atd.
macinn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od macinn »

eh..? :o
DEXTER507
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEXTER507 »

No nějak ten server musí bej rozdílnej od ostatních, měl by blikat nebo prskat nebo tak něco. Ta varianta s tím profesorem je taky dost možná.

btw. Ano to je zpěvák z The Offspring :)
Shit the bed!
macinn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od macinn »

uz jsem to dojel, no jo jsem netrpelivej.Toho uchylaka jsem k tomu nakonec nepotreboval.Nakonec stejne skoncil s kulkou.Offspring dobry, bohuzel era Americany uz je davno pryc.........
DEXTER507
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEXTER507 »

[OT]Spíš éra Smashe a Ixnay je už dávno pryč, ale jinak CD sou všechny dobrý. (ale v momentální situaci, stejně Metallica RULEZZ :lol: )[/OT]

P.S.: Mám tušení že zítra ten thread bude už na smeťáku. Tohle modi moc rádi neviděj. :oops:
Shit the bed!
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“